Helyi közélet

2018.04.23. 16:29

Új klubbal bővült a paletta

Alakuló bállal ünnepelte létrejöttét a Nyíregyháza és Térsége Városi Szövetség 42. nyugdíjas szervezete, a (pártoló tagokkal együtt) jelenleg 33 főt számláló Nyíregyházi Őszi Napfény Nyugdíjas Egyesület.

Alakuló bállal ünnepelte létrejöttét a Nyíregyháza és Térsége Városi Szövetség 42. nyugdíjas szervezete, a (pártoló tagokkal együtt) jelenleg 33 főt számláló Nyíregyházi Őszi Napfény Nyugdíjas Egyesület. Az élőzenés rendezvényen Vargáné Zita a tavaszról verselt, Gyurcsánné H. Ibolya pedig az „Őszi Napfényről”. Balogh László nótákkal, a Revival L. D. B. T. country előadással, az Alvégesi Tánccsoport bajor tánccal színesítette a mulatságot. A megnyitón elhangzott: az új klubnak szívügye az egészségmegőrzés, az aktív kikapcsolódás, a nívós, derűs kulturális élet, ugyanakkor nem hagyják, hogy a szeretetteljes légkört megmérgezzék a pletykálkodások, a vallási, politikai nézetkülönbségek.

- Kiss Mátyásné , klubvezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában