Helyi közélet

2018.07.02. 12:14

Vonzó pálya a roma fiataloknak is

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-Főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi Osztálya nemrégiben szervezte meg a roma kisebbségi bűn- és baleset-megelőzési nap megyei döntőjét.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-Főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi Osztálya nemrégiben szervezte meg a roma kisebbségi bűn- és baleset-megelőzési nap megyei döntőjét. Köszönet Erdős Zoltán alezredes és Tóth Pál őrnagynak a rendívül jól megrendezett és kulturált körülmények között lebonyolított programokért. E hatóság ezzel az eseménnyel is hozzájárult ahhoz, hogy a roma fiatalok a rendőri pályát válasszák, illetve nagyban elősegítették a romák társadalmi integrációját. A megyei roma nemzetiségi önkormányzat nevében jómagam és Szőke József képviselőtársam adtunk át díjakat, többek között különdíjban részesült Szabóné Farkas Tünde mátészalkai rendőrőrnagy is.

- Balogh Albert, a megyei rendőr-főkapitányság roma referense -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában