Helyi közélet

2018.12.27. 10:24

Zenés tóparti délután hatalmas máglyával

Levelek - A szervezők már mindent előkészítettek, így remélhetőleg kellemes kikapcsolódás vár mindazokra, akik ma ellátogatnak a Leveleki-víztározóhoz, ahol a strand közelében, a szabad­időparton 12 órától megrendezik a rozmárnapot.

Levelek - A szervezők már mindent előkészítettek, így remélhetőleg kellemes kikapcsolódás vár mindazokra, akik ma ellátogatnak a Leveleki-víztározóhoz, ahol a strand közelében, a szabad­időparton 12 órától megrendezik a rozmárnapot. Az elnevezés nem véletlen, ugyanis fürdésről is szó lesz, a bátrabbak megmártózhatnak a tó vizében. Többen is jelentkeztek már a programot szervező Leveleki Horgászparadicsom 2016 munkatársainál, hogy kipróbálnák, milyen is fürödni december 27-én. Természetesen öltöző és melegedőgomba is várja az érdeklődőket. Azok sem fognak unatkozni, akik csak nézelődni mennek ki a tóhoz. Lesz sült gesztenye, forralt bor, meleg tea, egy tál forró gulyásleves, s lehet majd gyönyörködni egy hatalmas máglya lángjaiban is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában