Helyi közélet

2019.04.05. 10:52

Ismét segíthetnek az állatokon

Nyíregyháza - Újra megrendezi ­kutyasétáltató hétvégéjét az Olt-Alom Állatotthon.

Nyíregyháza - Újra megrendezi ­kutyasétáltató hétvégéjét az Olt-Alom Állatotthon.

A vártnál jóval nagyobb sikere volt a két héttel ezelőtti, a vásárosnaményi Olt-Alom Állatotthon szervezte hétvégi kutyasétáltatásnak. A sikeren felbuzdulva a menhely szeretné megismételni az eseményt, ezért április 6–7-én 14 órától kutyasétáltató hétvégét tartanak.

Hatalmas segítség

– Az elmúlt időszakban rengeteg új kutyus került be az állat­otthonba. Ezek a négylábúak itt biztonságban vannak, viszont rács mögött. Rengeteget jelentene számukra a rendszeres mozgás, amit elég nehezen tudunk megoldani. Számukra az a néhány perc, amíg elhagyhatják a kennelt és sétálhatnak, óriási boldogságot okoz. Ezért ismételten szeretnénk kérni a lakosság segítségét, hogy sétáltassák velünk menhelyünk lakóit – mondta el lapunknak Gulyás András, az állatotthon egyik önkéntese.

– A legutóbbi alkalmunkon Nyíregyházáról és Mátészalkáról is jöttek önkéntesek sétáltatni, amit utólag is nagyon köszönünk!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában