béla úr

2019.07.17. 09:00

Meghallja a szív szavát, és mindenkinek segít

A posta biztonsági igazgatója a polgárőrnapon mondott köszönetet Nyíregyháza városgondnokának.

Fotó: Pusztai Sándor

Máriapócs adott otthont július elején a XIV. Megyei Polgárőr Napnak, az eseményen a kimagasló munkát végzőket kitüntetésekkel jutalmazták. Díjazták többek között Nyíregyháza városgondnoka, Bordás Béla odaadó, lelkiismeretes teljesítményét is.

Bélának megállás nélkül cseng a telefonja, éjjel-nappal fogadja a panaszbejelentéseket, illetve a segítségkérő hívásokat, mindenkinek segít, ahol csak tud. Rendszeresen útinformációkat nyújt a lakosságnak, de akkor is meghallja a szív szavát, amikor baleseti helyszíneket kell biztosítania.

Fotó: Pusztai Sándor

Örömmel csatlakozott a nyíregyházi közlekedési polgárőrséghez, segíti munkájukat az autópályákon és a települések útjain is. Nemrégiben két postást súlyos közlekedési baleset ért Nyíregyházán. Bordás Béla volt az, aki megvárta a váltópostást, közben vigyázott a táska tartalmára, majd hiánytalanul átadta azt. Ezért a tettért kapta a díjat, amelyet a Magyar Posta Zrt. biztonsági igazgatója nyújtott át neki a megyei polgárőrnapon.

Erőt, egészséget!

Városunk ismert és elismert „gondnokának”, Bordás Bélának sok erőt, egészséget kívánunk a sokoldalú és sokrétű munkájához!

Hajzer Andy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában