Kísértetsztorik a megyéből

2021.09.27. 11:12

Nyírségi nyak, avagy kocsonyás állagú lidérc rohangál Nyíregyházán a ködben? Várjuk a kísértetsztorikat!

Ismét nyakunkon a legkísértetiesebb hónap az évben, az október, ezúttal is várjuk olvasóink legkülönösebb, legijesztőbb, vagy csak legviccesebb kísértetsztorijait! Bár hozzá kell tennünk, a legelső történet ami idén befutott, igencsak magasra tette a lécet...

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy igencsak humoránál lévő olvasónk igencsak résen volt, mert meg sem várta a szokásos szeptember végi felhívást, máris meglepett minket egy – és itt tegyük hozzá, igencsak képtelen és bizarr – szabolcsi paranormális történettel, amiben a rém nem más, mint egy hatalmas... nyak! Igen, jól tetszettek olvasni.

Az én történetem nem másról szól, mint a nyírségi nyakról – írta olvasónk. – Több szemtanú is állította, hogy egy ember méretű nyak alakú lénnyel találkozott ködös időben. Biztosan állították, hogy ez nem képzelgés és semmilyen szert nem fogyasztottak a misztikus találkozás előtt. A nagyon hosszú, nyakszerű élőlénynek lába is van, van aki kisterpeszben szaladgálás közben kapta el a szemkontaktust a nyírségi nyakkal. Látták az egyetem körül is, személyesen az egyik közeli barátom Bence figyelt fel rá elsőként. (Akkor is ködös idő volt egyébként.) A csavar a történetben, hogy a nyak körbe tudott fordulni. Bence szerint legalább 2 méter kocsonyás jellegű izomról beszélünk, aki könnyedén forog, nagyon mozgékony. Súlyához és méretéhez képest nagyon gyorsan mozog, ha nem lenne ekkora nem tudnánk látni őt. Van, aki egy kocsonyás állagú nyakas testet látott elszaladi előtte a Debreceni úton Nyíregyházán a ködös éjszakában csuklyával a fején. Gyorsasága miatt figuratív képet nem tudtak készíteni róla, de egy biztos, először olvasva lehet viccesnek és mókásnak tűnik, de ott állni egy ilyen testrészre hasonlító torz csuklyás lénnyel szemben nagyon ijesztő és paranormális jelenség. Bencének álmában is megjelent csuklyás alakként a halálra ítélt anatómiai lidérc. Remélem többen is írnak majd a nyírségi nyakról, és akkor már többen elhiszik majd nekünk megrászkodtató élményeinknek.

[gravityform id="9" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában