Komolyzene

2023.06.17. 14:18

Pokrócokon elnyúlva élvezhetik a zenéket

Tárlatvezetéssel és pokróckoncerttel várják a közönséget a martonvásári Brunszvik-kastély parkjában június 24-én, a Múzeumok éjszakáján. A rendezvény látogatói (akár a szabolcs-szatmár-beregiek is) pokrócokon pihenve hallgathatják Vivaldi, Telemann és Beethoven műveit, majd játékos zenei kvíz is várja a vendégeket - olvasható a szervezők közleményében.

A Múzeumok éjszakáján Magyarország egyik legendás helyszínét fedezhetik fel a látogatók: a nagyközönség előtt máskor zárt Brunszvik-kastélyt ismerhetik meg az érdeklődők.
Az esten kivételes lehetősége lesz a látogatóknak: a kastély eredeti állapotban megmaradt, neogótikus lépcsőházán keresztül léphetnek be az emelet egyik legszebb, eredeti állapotát őrző, neogótikus stílusú helyiségébe.
A program szerint 18 órától az idén 170. jubileumi évét ünneplő Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara koncerttel várja a közönséget.
Az éjszaka során folyamatosan látogatható az ATK Agroverzum Tudományos Élményközpont és a Beethoven Emlékmúzeum. KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában