Rakamaz

2023.10.27. 10:21

Csukafogó verseny a Nagy-Morotván

A horgászok pergethetnek, fenekezhetnek és úszós készséget is bevethetnek.

M. Magyar László

Szombaton csukákra várnak majd a horgászok

Minden évszaknak megvan a maga gyönyörűsége a horgászok számára. 

Lehet partról és csónakból is 

Nagyon sokan várják az ősszel hűvösre forduló időjárást, hiszen a hideg vízben leülnek a kishalak, a csukák jobban rárabolnak azokra az élő vagy éppen műanyag halakra, amiket a horgászok kínálnak fel a számukra. 
Szombaton kiderül, mennyire éhesek a rakamazi Nagy-Morotva csukái, ugyanis október 28-án páros csukafogó horgászversenyt rendez a Natúra Horgászegyesület a népszerű rakamazi holtágnál. 
A viadal résztvevői a vízpartról és csónakból is várhatják a ragadozó halak kapásait többféle módszerrel, ugyanis pergethetnek, fenekezhetnek és úszós készséget is bevethetnek. 

A helyszínen váltható napijegy 

Nevezni 7 órától lehet, a verseny 8 órától 12 óráig tart. Az eredményhirdetés után 13 órától a versenyzőket vendégül látják ebédre a szervezők. 
A versenyt az országos versenyszabályzat és a helyi szabályok figyelembevételével rendezik meg. Aki területi engedéllyel nem rendelkezik, a helyszínen válthat napijegyet. Az érdeklődők további információt a 06-20/428-9188-as telefonszámon kérhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában