Nyírtura

2023.12.23. 08:22

Fotózás és gyertyagyújtás

A felvételek csodás ajándékok lehetnek a karácsonyi ünnepre.

Szon.hu

Karácsonyi hangulatban készültek az otthon lakóiról és a dolgozókról a fotók

Forrás: Fotó: önkormányzat

Az idén először volt lehetőség arra a Nyírturai Idősek Otthonában, hogy az idősek a családtagjaikkal, illetve a dolgozók a családtagjaikkal szervezett karácsonyi fotózáson vehessenek részt. 
– A kapcsolati háló adta lehetőséggel élve mindenki nagyon örült annak, hogy a családtagokkal karácsonyi hangulatú képek készültek, hiszen ezek a felvételek csodás ajándékok lehetnek a karácsonyi ünnepre. Minden évben az adventi hétvégékből egy gyertyagyújtást az idősek otthonában rendez meg az önkormányzat. Az idén a harmadikat, a szeretetet szimbolizáló gyertyát gyújtottuk meg közösen az idősekkel, a hozzátartozókkal és a fenntartó szervezet képviselőivel. Az ünnepi műsort a nyírturai óvodások és az általános iskola tanulói adták, a gyertyát a nyugdíjas klub tagjai és Magyar Levente gyújtották meg. A műsor végén szeretetvendégséggel kedveskedtek az itt dolgozó gondozónők, a vendégeket forralt borral, teával kínálták, valamint a helyi konyhában készített bejglivel kedveskedtek – tájékoztatta szerkesztőségünket Ballai Erika. Természetesen az otthon lakói készülnek a negyedik gyertya meggyújtására is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában