Balkány

2023.12.23. 13:07

Másokon segít a pillangóbőrrel küzdő balkányi fiú (videó)

Egy agydaganattal küzdő fiúnak kér segítséget TikTok csatornáján a súlyos bőrbetegséggel küzdő Flórián. Rengetegen mozdultak már meg az ügy érdekében - írta a Bors.

Szon.hu

A pillangóbőrrel küzdő Flórián belopta magát az egész ország szívébe. A 16 éves fiúnak a betegsége miatt bármilyen kis súrlódás fájdalmas hólyagokat, sebeket ejt a testén ; ő azonban minden nehézsége ellenére másokat motivál és segít a rászorulóknak. A TikTok sztárrá vált fiú legújabb videójában egy agydaganattal küzdő fiúnak kér segítséget - olvasható a Borson.

Forrás: Flórián segít a rászorulókon / Fotó: TikTok

„Az orvosok csak néhány hetet jósoltak számomra”

Flórián a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Balkányon él a családjával; a példaképe pedig az édesanyja, Fontos Éva.

Születésem után az orvosok csak néhány hetet jósoltak számomra. Szüleim az interneten találtak rá más, ugyanilyen betegséggel küzdő családokra, akiktől sok segítséget kaptak. Alapvetően mindig vannak nehézségek, illetve kudarcok, de ez a betegség megtanít kreatívnak lenni, és fejleszti a megoldóképességet

- mondta a Borsnak Flórián.

„Adni jó”

A 16 éves fiú azt vallja, hogy "adni jó", örömmel tölti el, ha segíthet másoknak.  A közel 60 ezres követőtáborral rendelkező TikTok oldalát már nem csak arra használja, hogy másokat motiváljon a testmozgásra, hanem a rászorulókon is segít.

A segítségetekre lenne szükségünk

- kezdte TikTok videójában. Flórián egyik barátjánál agydaganatot diagnosztizáltak és külföldi kezelésre gyűjtenek számára, hogy meggyógyulhasson. A videót már közel százezren látták. A bőrbeteg fiú jótékonysági élő adásokat is készít a TikTokon, aminek a bevételét a rászorulókra fordítja.

Flórián videójából megtudhatod hogyan segíthetsz az agydaganattal küzdő fiúnak:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában