Vásárosnamény

2024.02.02. 12:16

Köszönet a nevelő-oktató munka elismeréséért

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Unsplash

A Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban is megkaptuk és nagy örömmel fogadtuk január végén az új kinevezésünket, melyben már a 2024. január 1. napi hatállyal életbe lépett pedagógus-bér szerepel – tájékoztatta szerkesztőségünket a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tantestülete nevében Szalainé Bíró Katalin igazgató.

– Magyarország kormánya jóvoltából minden pedagógus kolléga havi illetménye a jogszabályban meghatározott mértékben – lényegesen – megnövekedett, mely tény jól nyomon követhető fenntartónk, a Kisvárdai Tankerületi Központ által elkészített és átnyújtott kinevezési dokumentumokban. A vonatkozó jogszabályokban rögzített, valamennyi garantált juttatást megkaptuk, mely az anyagi megbecsülés mellett jelentős mértékben hozzájárul felelősségteljes tevékenységünk erkölcsi elismeréséhez is.

– Intézményünk vonatkozásában az esélyteremtési illetményrész további emelést jelent a köznevelési foglalkoztatotti jogviszonyban álló dolgozók számára. A minden eddiginél magasabb béremelést ezúton is szeretnénk megköszönni, mely új lendületet ad nevelő-oktató munkánk további színvonalas folytatásához – fogalmazott Bíró Katalin igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában