VIDOR Fesztivál 2023

2023.08.28. 08:25

Filmek a fesztiválon

Száraz Anita

A Krúdy Gyula Art Moziban a VIDOR alatt minden délután 17.30-tól kiváló alkotások várják a filmkedvelőket. Ma a Mi lett volna, ha... című francia romantikus drámát vetítik: a 16 éven felülieknek szóló, 120 perces film tavaly készült, Magyarországon az idén áprilisban mutatták be. 
Párizsban járunk, Julia 80. születésnapján. Boldog és elégedett azzal, hogy milyen csodálatos élete volt, és úgy dönt, egy kicsit nosztalgiázik ezen a napon. Julia karrierje és magánélete összes fontos állomásánál felvillan egy másik élet, egy másik sors, az, amelyiket élhetett volna, ha az adott pillanatban máshogyan dönt. Vajon boldogabb, sikeresebb lett volna, találkozott volna másik szerelemmel, csillogóbb karriert futott volna be? Egy élet: számtalan lehetőség. A Mi lett volna, ha… szerelmes vallomás az élethez, ami a szívhez szól. A főbb szerepeket Lou de Laâge, Raphaël Person, Isabelle Carré, Grégory Gadebois és Esther Garrel játsszák, a filmet Olivier Treiner rendezte.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában