VIDOR Fesztivál 2023

2023.08.29. 07:32

Gyerünk a moziba be!

A VIDOR keretében a Krúdy Gyula Art Moziban ma délután 17.30-tól a Gyönyörű sorscsapás című amerikai romantikus vígjátékot vetítik.

Száraz Anita

A történet egyik főszereplője Abby, aki most érkezett az egyetemre. Az első napon legjobb barátnője, America és annak barátnője, Shepley elviszik egy illegális underground bokszmeccsre. Ekkor lép be a ringbe Travis, az egyetem rosszfiúja és nőcsábásza, akivel Abby megismerkedik. Az MMA-harcos szeretné elnyerni a lány bizalmát, de Abby eleinte elutasítóan reagál a közeledésére. A lány ellenállása lenyűgözi, ezért fogadást köt vele: egy hónapra hozzá kell költöznie, ha megnyeri a következő meccsét. 
A filmet Roger Kumble és Jamie McGuire forgatókönyvéből előbbi alkotó rendezte, a film alapjául Jamie McGuire 2011-es, azonos című regénye szolgált. A főbb szerepekben Virginia Gardner és Dylan Sprouse látható, a filmet az Amerikai Egyesült Államokban áprilisban mutatták be. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában