Mennyei megyei II.

2019.06.01. 20:09

„A fele csapat szégyellje magát!”

Íme megyei II. osztály szombati eredményei!

Illusztráció

Forrás: KM-archív

Nyírcsaholy-Terem 10-1 (6-0)

Nyírcsaholy, 100 néző, v.: Takács Á.

Nyírcsaholy: Kézi-Magyari, Putirka, Szabó, Balogh (Bégány), Botos S., Gergely (Mihálku), Petrohai L (Kiss), Petrohai Gy., Mező, Botos B. Edző: Nagy Zoltán.

Terem: Gergely-Schmindt, Danó, Horváth I., Kardos (Bíró), Horváth R., Algács, Orgován, Turbula, Baráth, Haga. Edző: Képíró Dániel.

Gól: Mező 4, Petrohai Gy., Kiss 2-2, Botos B., Petrohai L., illetve Turbula. Ifi: 6-3.

Nagy Zoltán:- Egy szimpatikus ellenfél ellen ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Köszönöm minden játékosomnak a hozzáállását és a teljesítményét. További sok sikert a teremnek.

Képíró Dániel:- A fele csapat szégyellje magát! Ilyen hozzáállással nem lehet kifutni a pályára.

Nagydobos-Beregdaróc 1-2 (1-1)

Nagydobos, 50 néző, v.: Kocsis.

Nagydobos: Pindzsula-Zakor M., Kontros, Bégány, Murguly (Zakor J.), Paragh, Szatlószki, Szabó, Nagy (Palotás), Blanár, Bíró. Edző: Borza László

Beregdaróc: Ficze-Deák, Szalai, Pecherskyi, Margitics, Légrádi (D. Pethe), Veress, Deák, Slyvka, Varga, Danku. Edző: Baracsi Endre.

Gól: Szatlószki, illetve Margitics, Deák. Ifi: 5-3.

Borza László:- Nagyon gyenge meccsen egyik csapat sem érdemelt győzelmet, de a rutinosabb vendégek kihasználták hibáinkat és elvitték a három pontot. Sajnos nem jól jöttünk ki az időpontváltozásból, szombaton csak az ifi győzelmének örülhettünk.

Baracsi Endre:-

Jánkmajtis-Tisztaberek 5-1 (3-0)

Jánkmajtis, 100 néző, v.: Éva.

Jánkmajtis: Tóth-Chioreanu, Daru, Mikulka, Török, Costea P. (Imre), Bartha (Tar), Balogh Zs., Szabó, Homoki (Balogh S.), Costea G. Edző: Della Sándor.

Tisztaberek: Makay-Molnár, Rudnák, Lukács, Berki, Szilágyi, Bencze, Tóth (Lukács), Kocsán, Jóni (Kosztya), Sólyom (Garda). Edző: Oroszi István.

Gól: Homoki 2, Török, Mikulka, Bartha., illetve Szilágyi. Ifi: 1-5.

Della Sándor:- Ma egy kicsit jól játszottunk, ha a fiúk jobban koncentrálnak nagyobb különbségű is lehetett volna a győzelmünk.

Oroszi István:- A második félidőben tizenöt perc alatt összezuhantunk, ahonnan már nem volt visszaút. Gratulálok az ellenfélnek.

Milota-Nábrád 3-1 (2-0)

Milota, 100 néző, v.: Mónus.

Milota: Tóth- Sankó, Lakatos, Fejes M., Lukács, Rétfalvi, Lencskó (Paládi), Delényi, Fóris, Bunna, Fejes P. Edző: Elek László.

Nábrád: Koncz-Balogh, Mercz J.(Horváth), Kovács, Tejfel, Tar, Pásztor N., Pásztor A., Varga (Mercz Gy.), Kocsis, Pásztor L. Edző: Végh András.

Gól: Lakatos, Fóris, Delényi, illetve Pásztor. Ifi: 1-5.

Elek László:- Könnyű, színvonaltalan mérkőzésen sok helyzetet kidolgozva megérdemelten nyertünk. Sajnálom, hogy ilyen meccsen is volt gyenge teljesítmény, illetve kiemelném legidősebb játékosunkat Bunna Attilát, aki a mezőny legjobbja volt.

Végh András:- Gratulálok az ifik győzelméhez. Mi pedig örülünk vége...

Vámosoroszi-Kocsord 7-0 (5-0)

Vámosoroszi, 80 néző, v.: Szikszai.

Vámosoroszi: Bodnár-Bakó (Tisza), Szabó T. (Molnár), Somogyi T. (Kiss), Szabó Antal, Riskó (Pokor), Rigó, Baráth (Szabó Attila), Róka, Márton, Somogyi R.. Edző: Mikes Ferenc.

Kocsord: Mándi-Szabó, Horváth Á., Lakatos, Katona, Szabó, Szondi, Gáspár, Horváth B., Petrohai, Nagy. Edző: Jónás Zsigmond.

Gól: Szabó Antal, Somogyi 2-2, Szabó Tamás, Rigó, Riskó. Ifi: 4-0.

Mikes Ferenc:- Ezzel a szép győzelemmel búcsúztunk hazai pályán. Elértük a célunkat, dobogón végeztünk, amihez gratulálok a csapatnak.

Jónás Zsigmond:- Ebben az összetételben csak ennyire voltunk képesek.

Szatmárcseke-Kölcse 3-8 (0-3)

Szatmárcseke, 150 néző, v.: Lucsik.

Szatmárcseke: Kovács (Ombódi)-Kóczé, Banga Z., Mándi, Császár T., Algács, Mándi Zs., Császár P., Varga, Horváth (Botos), Bozsányi. Edző: Hadadi Ferenc.

Kölcse: Lutnanski (Tirpák)-Dub, Gyurkó, Baksa, Sztáraszta, Vári (Varga T.), Sirokai (Varga F.), Sukály, Szeles, Ritli (Varga M.), Barkaszi. Edző: Máté Imre.

Gól. Banga 2, Császár, illetve Sukály 3, Barkasz 2, Dub, Szeles, Varga. Ifi: 3-2.

Hadadi Ferenc:- Örülök, hogy idejött a kölcsei kapus a meccsre, nem volt meccse Szlovákiában, vagy Ukrajnában se. Gondolkozzon a szövetség is, hogy egy játékos hátrom bajnokságban is játszhat. Egy kapussal jobbak voltak, gratulálok nekik a győzelemhez.

Máté Imre:-


Pannónia Zrt. csoport

Tiszalök-Nyírbéltek 0-2 (0-0)

Tiszalök, 70 néző, v.: Szabó.

Tiszalök: Fábián – Szanics, Balogh S., Balogh A., Fábián K., (Fábián A.), Lakatos K., Puncsák, Majoros, (Nagy), Kovács, Kiss A., Kiss T. (Vajda). Edző: Nagy Gábor.

Nyírbéltek: Kecskés – Köteles, Sivadó, (Nagy), Kevert, Kósa, Virág, Szatmári, Tóth, Urszuly, (Rácz), Mándi, Bak. Edző: Tóth Tibor. Gól: Tóth, Bak. Kiállítva: Kiss A. (82.perc). Ifi: 0-9.

Nagy Gábor: – Ez egy nagy nulla volt a részünkről. Ha ezt a meccset nem tudtuk megnyerni, akkor nem tudom melyiket fogjuk. Több nagy lehetőség is volt eldönteni a mérkőzést, ehelyett két pontrúgásból elbukjuk a meccset. Szeretném megköszönni Fábián Roland mezőnyjátékosunknak, hogy vállalta és beállt a kapuba, nem rajta múltak a gólok. Van még egy meccsünk…

Tóth Tibor: – Azáltal, hogy elutaztunk a mérkőzésre esélyünk nyílt a pontszerzésre. Nem volt közönség szórakoztató játék, de ezzel a két góllal mindenképpen jobbak voltunk a szimpatikusan játszó Tiszalöknél. Gratulálok a fiúknak.


Nyírerdő csoport

Berencs-Záhony Tiszaszentmárton 2-1

Szabolcsveresmart, 100 néző, v.: Valu.

Berencs: Kromplák – Sütő, Hajdu, Baráth, (Gábor), Borzák, Jaczina, (Kovács), Szabó, Nagy, (Demjén), Kovács, Kállai, Szabó. Edző: Lippai Tibor.

Záhony T.Szentmárton: Mucsicska – Györke, Vantyuch, (Kázsmér), Zán, Iván, Sárkány, Setét, Gombkötő, (Orgován), Huzdik, (Balogh), Angyal, Pálosi. Edző: Sárkány Gábor. Gól: Kállai, Hajdu, illetve Pálosi. Kiállítva: Ifi: 9-3.

Lippai Tibor: – Kitűnő játékvezetés mellett egy fegyelmezett taktikus játékkal nagyszerű győzelmet arattunk. Gratulálok a játékosaimnak és az ifik győzelméhez is. Nagy lépést tettünk a célunk eléréséhez.

Sárkány Gábor: – Szeretnénk részvétünket nyilvánítani a keddi balesetben elhunytak családtagjainak részére. A sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk. A mérkőzésről pedig annyit, hogy egy szezonra való ziccert hagytunk ki. Ellenfelünk két támadásból ezt megbüntette, ezért jár nekik a dicséret. A csapat gratulál Tóth Norbert ikrei, és Setét Richárd kisfia születéséhez. Elnézést kérünk szurkolóinktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában