megyei II.

2020.09.18. 09:34

„Szerintem a forduló legizgalmasabb meccse lesz, fordulatos mérkőzésre és döntetlenre számítok.”

A labdarúgó megyei II. osztály, 5. fordulóját rendezik a hétvégén (kezdés: 16, ifi: 14)

Fotó: Pusztai Sándor

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Németh Attila, az Apagy edzője.

Tiszalök (6.)–Kótaj (1.): – A Kótaj ellen mindenkinek nehéz, ezt láthattuk a felkészülési meccseken is, így vendégsikert tippelek.

Nagykálló (4.)–Levelek (9.): – A Kálló erős, masszív csapat, otthon tartja a három pontot.

Biri (7.)–Kállósemjén (2.): – Mindkét csapat jól kezdett, a hazai támadók nagyon gólképesek, ezen a meccsen bármi lehet.

Geszteréd (10.)–Tiszavasvári (8.): – Hazai pályán a Geszterédre tippelek.

Nyíribrony (14.)–Nyírbéltek (13.): – Nehéz megjósolni, sok mindentől függ a mérkőzés végkimenetele. Jelen pillanatban a Nyírbélteket tartom esélyesebbnek.

Apagy (3.)–Nyíregyháza Spartacus II. (5.): – Az egyik legerősebb csapat érkezik hozzánk, szeretnénk megőrizni hosszan tartó hazai veretlenségünket, de ehhez többet kell nyújtani, mint az előző mérkőzéseken.

Rakamaz (11.)–Kálmánháza (12.): – A Rakamaz hazai pályán jól szokott muzsikálni, de szerintem a Kálmánháza is elkapta a fonalat, és el is hozza a három pontot.

Szabadnapos: Nyírlugos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Szabó Attila, az Őr edzője

Záhony (4.)–Gergelyiugornya (1.): – Két jó csapat találkozik, szerintem vendégsiker várható.

Tiszakanyár (10.)–Ladányi TC (2.): – Ebben a párosításban is két jó csapat csap össze, bármi megtörténhet, háromesélyes a mérkőzés.

Jéke (16.)–Dombrád (15.): – Szerintem a vendégek nyernek.

Szabolcsveresmart (14.)–Tuzsér (13.): – A Tuzséron szerintem látszani fog a két hét kényszerszünet, így hazai győzelmet várok.

Pátroha (11.)–Nyírmada (12.): – Szerintem a hazai pálya előnye fog dönteni a Pátroha javára.

Kék (7.)–Őr (8.): – Ha a sérültjeink felépülnek, akkor ponttal vagy pontokkal távozhatunk Kékről. Bízom benne, hogy győzünk.

Vaja (9.)–Nyírkarász (5.): – Szerintem a forduló legizgalmasabb meccse lesz, fordulatos mérkőzésre és döntetlenre számítok.

Fényeslitke (6.)–Újdombrád (3.): – A Litkével már játszottunk, az Újdombrád pedig nagyon jó formában van, vendégsikerre számítok.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Unchiás Rémusz, a Nyírbátor edzője.

Csengersima (4.)–Nyírcsaholy (6.): – Döntetlen lesz a mérkőzés, A Csengersima biztosan nagyon fog igyekezni, hogy helyrehozza a múlt heti fiaskót, de a Csaholynak is el kell kezdenie gyűjtögetni a pontokat. Döntetlenre tippelek.

Nábrád (14.)–Nagydobos (9.): – Ismerem Nagydobost, játszottunk ellene felkészülési mérkőzést is, az előző fordulóban nyert, úgy gondolom, elindult azon az úton, amin ­szeretne, ezért vendéggyőzelmet várok.

Encsencs (13.)–Milota (11.): – Hazai győzelmet várok. Úgy gondolom, hogy az Encsencs masszív csapat, főleg otthon, két meghatározó játékosának is lejár az eltiltása, otthon megnyeri ezt a mérkőzést.

Tisztaberek (5.)–Nyírvasvári (2.): – Itt is vendégsikert várok. A Nyírvasvári jó formában van, lehozza ezt a mérkőzést.

Kocsord (8.)–Nyírbátor (1.): – Nehéz mérkőzésre számítok. A Kocsordnak sikerült idegenből pontosan távozni, biztosan meg kell izzadnunk, de mint minden mérkőzésen, ezen is győzelemre kell játszanunk, csak a három pont az elfogadható.

Szatmárcseke (7.)–Vámosoroszi (3.): – A Vámosoroszi elég összeszedett csapat benyomását kelti, vendéggyőzelemre számítok.

Ópályi (10.)–Hodász (12.): – Döntetlenszagú mérkőzés, helyi rangadónak is titulálható. Az Ópályi egy másik rangadón nulla-nullát játszott a Nagydobossal, úgy gondolom, ezen a meccsen is iksz lesz.

Szabadnapos: Sonkád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában