NB III.

2022.01.28. 09:12

Hétgólos meccset nyert a Sényő és a Kisvárda II.

A Sényő és a Kisvárda II. is játszott felkészülési mérkőzést.

KM

Bokor Márk három gólt szerzett

Fotó: kisvardafc.hu

Megyénk NB III.-as csapatai javában készülnek a bajnokság tavaszi folytatására. A Kisvárda II. múlt hétvégén tért haza a törökországi edzőtáborból, azóta itthon végzi a munkát. A várdaiak szerdán a megyei másod­osztály Pannónia csoportjának éllovasát, a Kállósemjént fogadták, és magabiztosan győztek. 

 

Kölcsönben marad 

 

A Sényő továbbra is szerda, szombat ritmusban játssza a meccseit. A Fiumei Viktor, Imrő László edzőpáros vezette együttes a megyei első osztály kilencedik helyén telelő Nyírbátor vendégeként nyert nagy különbséggel. A sényőiekhez kapcsolódó hír, hogy az őszi szezonban kölcsönben szereplő Kalocsai László egyelőre nem tér vissza a Nyíregyháza Spartacushoz, tavasszal is kölcsönben marad. 

Az NB III.-ban február 13-án folytatódik a bajnokság, a Kisvárda akkor a Salgótarjánt fogadja, a Sényő az Egerhez látogat.

 

Labdarúgás

 

NB III.-as felkészülési mérkőzések

Nyírbátor–Sényő-Carnifex FC 1–6 (0–3) 

Sényő: Gagyi (Járvás) – Bodó, Klepács (Mányi), Fenyőfalvi (Balogh), Fabu, Orosz, Kapacina V., Kalocsai, Schmidt, Toldi, Lakatos (Dobos). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László. Gól: Medve, illetve Schmidt 2, Kalocsai 2, Toldi, Kapacina V.

 

Kisvárda II.–Kállósemjén 7–0 (1–0) 

 

Kisvárda II.: Perehanec – Nyéki, Bíró, Perehuznik, Kotrocó, Szirota, Avetiszjan (Ténai), Kirjuhin, Szentes (Simon), Himics (Bokor), Heles (Sikorszki). Edző: Kocsis János. Gól: Bokor 3, Himics, Heles, Sikorszki, Kirjuhin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában