Labdarúgás

2023.06.12. 13:50

„Emelt fővel jöhettünk le a pályáról”

Vologyimir Ovszijenko értékelte csapata teljesítményt.

Fotó: Sipeki Péter

Mint arról vasárnap beszámoltunk, a Kállósemjén a hazai mérkőzésen is kikapott az NB III.-as osztályozón, így ellenfele, a REAC kettős győzelemmel jutott fel a harmadosztályba. Az együttes játékos-edzőjét kérdeztük a mérkőzésről.
– Nagyon gyorsan hátrányba kerültünk, ettől azonban nem zuhantunk össze, volt tartása a csapatnak, az első félidő hátralévő részében és a második félidőben nagyon szépen fociztunk. Le a kalappal minden játékosom előtt, mert mindent megtettek, emelt fővel jöhettünk le a pályáról – értékelt Vologyimir Ovszijenko. – Arra azért kíváncsi lettem volna, miként alakul a párharc, ha itthon kezdünk – tette még hozzá.

– Nagyon örülök, hogy a csapatom a visszavágót nem vette félvállról, fegyelmezett játékunkkal kettős győzelemmel jutottunk az NB III.-ba. 12 mérkőzésen irányíthattam a REAC csapatát ez alatt 10 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a mérlegünk. A csapatnak kialakult a stílusa karakteresé vált a játékunk folyamatosan fejlődnek játékosaim. Célunkat elértük magasabb osztályba kerültünk. Köszönöm mindenkinek a segítségét, aki ebben részt vett – nyilatkozta a lefújás után Kafer Zsombor, a REAC sportigazgatója.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában