Labdarúgás, vármegyei I. osztály

2023.10.20. 13:07

"Bizakodva várják a hétvégét"

Edzői várakozások a vármegyei első osztály 11. fordulója előtt.

A sárga mezes Kállósemjén bízik a jobb folytatásban.

Fotó: Dodó Ferenc

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 11. forduló, szakvezetői várakozások

Szombat

Nyírmeggyes (16.)–Kótaj (15.)
Nagy Zsolt, a Nyírmeggyes játékos-edzője: – A szerdai meccs alapján bizakodóan várjuk a hétvégét, amennyiben ugyanazzal a hozzáállással lépünk pályára, akkor megszerezhetjük a három pontot. 
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Meggyes a hét közben megszerezte az első győzelmét, ami biztos, hogy alaposan felpaprikázza őket. Mindezek ellenére a győzelem reményében utazunk Nyírmeggyesre, mivel a céljaink megvalósításához csak a három pont megszerzése az elfogadható.

Csenger (13.)–Ibrány (14.)
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Győzni szeretnénk, ennek megfelelően készülünk. 
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Reméljük, hogy jól telt a srácok szabad hétvégéje, bízunk benne, hogy a korábbi betegeink is vállalni tudják a játékot. Reméljük, hogy eredményesek lehetünk a hétvégén. 

Kemecse (5.)–Nagyecsed (9.)
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Egész nézhető focit játszik a csapatom, éppen ezért minden mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy minél többet legyen nálunk a labda és minél több gólt szerezzünk ahhoz, hogy ez az eredményekben is megmutatkozzon. A döntéseink minősége fogja meghatározni a meccs képét, na meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy van egy aktuális ellenfél, aki igyekszik majd elrontani a játékunkat. 
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – A hétközi meccsel szétromboltuk mindazt, amit eddig nem kis munkával felépítettünk. Nincs magyarázat erre a teljesítményre, így nem is hivatkozunk semmire. Férfiasan bele kell állni az elkövetkezendő meccsekbe, és az a minimum, hogy döntő részben jól jöjjünk ki majd ezekből. 

Nyíregyháza II. (11.)–Nagykálló (8.)
Lengyel Roland, a Nyíregyháza II. edzője: – Az elmúlt hét jól sikerült számunkra, ami önbizalmat adhat. Nehéz meccsere számítok, egy jól szervezet, jól védekező csapattal szemben. Kíváncsian várjuk, hogy ezt a feladatot hogyan tudják majd megoldani a gyerekek.
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Egy remek edző által irányított csapat ellen nem lesz egyszerű jó eredményt elérni, de természetesen megpróbálunk majd mindent és meglátjuk, hogy mi sülhet ki ebből. 

Vásárosnamény (10.)–Mándok (1.)
Bardi Gábor, a Vásárosnamény edzője: – Nem nézünk túl jól ki, sajnos rengeteg hiányzónk lesz a hétvégi mérkőzésen, ráadásul a mezőny legjobb formában lévő csapata látogat hozzánk. Azért szeretnénk megnehezíteni a dolgukat és itthon tartani a három pontot.
Kocsis János, a Mándok edzője: A hazai pályáján mindenkire veszélyes ellenféllel találkozunk, aki odahaza szerezte a pontjai nagy részét. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ugyanakkor látva a fiúk heti edzésmunkáját, biztos vagyok benne, hogy meglesz az esélyünk a három pont megszerzésére.  

Vasárnap

Kállósemjén (2.)–Tarpa (4.)
Vologyimir Ovszijenko, a Kállósemjén játékos-edzője: – Nagyon jól felkészült, fiatal, ambiciózus csapatot látunk vendégül. Érdekes mérkőzésre számítok, de a céljaink változatlanok, így szeretnénk megszerezni a három pontot.
Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, de ha az előző heti formánkat át tudjuk menteni, akkor lehet keresnivalónk akár idegenben is. 

Újfehértó (7.)–Nyírbátor (6.)
Madalina György, az Újfehértó edzője: – Egy edzőváltás az mindig kétélű fegyver. A beugró tréner ugyanis nehéz helyzetben van, mivel nagy hibát követhet el azzal, ha teljesen megváltoztatja az eddig jól működő dolgokat. Én is óvatosan próbálom megközelíteni a csapat játékát. Bízom benne, hogy egy-két változtatással sikeresek tudunk a hétvégén lenni.  
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nem vár ránk könnyű feladat, azonban ha feledtetni akarjuk a legutóbbi forduló botlását, akkor minimum pontot kell szereznünk Újfehértón. 

Nyírbéltek (12.)–Mátészalka (3.)
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Az elmúlt hetek sikersorozatát szeretnénk folytatni és azt gondolom, hogy ebben a bajnokságban bárkit meg lehet verni. Számunkra minden egyes mérkőzés kiemelt fontossággal bír. Vasárnap is úgy lépünk pályára, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk majd azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Egy jó formában lévő csapathoz látogatunk, ennek ellenére szeretnénk folytatni az elmúlt időszakban felépített sorozatunkat, ehhez viszont megfelelő hozzáállásra és koncentrációra lesz szükség, hiszen csak ebben az esetben lehetünk majd eredményesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában