Röplabda, Fatum Nyíregyháza

2024.04.29. 12:59

Antivero is szerződést hosszabbított a Fatummal

Újabb hosszabbítás a Fatumnál.

Fotó: Fatum Nyíregyháza

Asly Antiverora amikor lehetőséget kapott, lehetett számítani. Több olyan mérkőzése is volt, amikor csereként beállva fontos pontokat szerzett, hatékony volt védekezésben, és a mezőnymunkájára valamint támadásaira a jövőben is számít a Fatum Nyíregyháza, ezért szerződést hosszabbított a játékossal a klub. A szélső ütő Adrian Chylinski érkezésével több lehetőséget kapott, és örül, hogy a közösen megkezdett munkát folytathatják.

– Nem volt nehéz döntés, nagyon jól érzem magam Nyíregyházán, és örülök, hogy maradhatok! Már alig várom a következő szezont, mert teljes mértékben megbízom a stábban, jó szakmai munka folyik, és tudom, hogy mindannyian nagyon keményen fogunk dolgozni a nyári szünet alatt, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Biztos vagyok abban, hogy sokkal jobb szezonunk lesz a következő, mint amilyen az idei volt – mondta Asly Antivero.

Asly 72 játszmában lépett pályára a 2023/2024-es szezonban, és 140 pontot szerzett a mögöttünk lévő idényben. Kiváló csapatember, aki jó kapcsolatban van a társakkal, ez pedig szintén fontos szempont volt a döntésnél, hogy a klubvezetés újabb egy éves szerződést kötött vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában