Kisvárda hírei

2013.10.23. 13:52

Megverte az idős férfit

Nyírkarász - A rendőrség négy órán belül elfogta azt a 20 éves férfit, aki nyírkarászi otthonában megvert egy idős férfit.

Nyírkarász - A rendőrség négy órán belül elfogta azt a 20 éves férfit, aki nyírkarászi otthonában megvert egy idős férfit.

A rendőrség ügyeletére 2013. október 19-én reggel érkezett bejelentés, mely szerint egy nyírkarászi férfit ismeretlen tettes megvert és ellopta a pénztárcáját. A bejelentő elmondta, hogy a sértetthez mentőt hívott, akik kórházba vitték. A rendőrség a bejelentést követően megkezdte az adatgyűjtést és négy órán belül elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Renátó 20 éves nyírkarászi lakost. A nyomozás adatai szerint L. Renátó 2013. október 19-én hajnalban a nyitott ajtón át bement a 64 éves sértett nyírkarászi lakásába és eltulajdonította a férfi pénztárcáját. Az idős férfi meglátta a lakásában tartózkodó fiatal férfit és megpróbálta kizavarni. Ekkor a gyanúsított egy porszívó csövével a sértettet megütötte és elmenekült. A rendőrök L. Renátót a kisvárdai rendőrkapitányságra előállították és testi sértés bűntett, magánlaksértés bűntett valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Renátó ellen szabadlábon hagyása mellett testi sértés bűntett, magánlaksértés bűntett valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!