Magyarország

2012.01.18. 19:12

EP-vita - Fidesz: Orbán Viktor megvédte Magyarországot

Budapest, 2012. január 18., szerda (MTI) - A Fidesz örömét fejezi ki, hogy Orbán Viktor ismét megvédte Magyarországot a nemzetközi baloldal támadásától az Európai Parlamentben.

Budapest, 2012. január 18., szerda (MTI) - A Fidesz örömét fejezi ki, hogy Orbán Viktor ismét megvédte Magyarországot a nemzetközi baloldal támadásától az Európai Parlamentben.Selmeczi Gabriella, a párt szóvivőjének szerdai közleménye szerint az Európai Bizottság keddi döntése semmilyen módon nem kritizálja új alaptörvényt, "amelyre minden magyar ember büszke lehet".

"Azt pedig, hogy a Gyurcsány-kormány egykori tagjai hazugságot emlegetnek, tekintsük azon régi igazság bizonyítékának, hogy mindenki magából indul ki" - fogalmaz a közleményben Selmeczi Gabriella azzal kapcsolatban, hogy Mesterházy Attila MSZP-elnök a kormányfő európai parlamenti beszédét követően azt mondta: már nemcsak itthon, hanem Strasbourgban is hazudik Orbán Viktor.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!