Első osztályú edzés Ibrányban

Jó hangulatú gyakorláson vett részt a csapat
Jó hangulatú gyakorláson vett részt a csapat - © Fotó: magánarchívu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Különleges gyakorláson vettek részt a megye egyes focisták.

Kiss Tamás három hete dirigálja a megye egyes Ibrányt, szerdán mégis új tréner tűnt fel az edzésen, a jelentős NB I.-es és NB II.-es tapasztalattal bíró Feczkó Tamás irányította a munkát. A szakembert persze nem nevezték ki vezetőedzőnek, csupán bemutató edzést tartott a csapatnak.

– Jól éreztük magunkat, óriási megtiszteltetés, hogy Feczkó Tamás kilátogatott hozzánk – mondta lelkesen Kiss Tamás.

Szívesen jött

– Jó viszonyt ápolunk, és a csapatból többen dolgoztak már vele. Az edzés előtt egyeztettünk, a bemelegítést én tartottam, a többi feladatot természetesen ő találta ki. Mindig két csoportban dolgoztunk, az egyiket ő felügyelte, a másikat én. Felvillanyozta a fiúkat is, főleg a fiatalokat, akik nem dolgoztak még vele. Aki ismeri, tudja, hogy Tamás mit képvisel: nagyon jó szakember és nagyon jó ember is egyben.

– Tomi játékosom volt Nagyecseden, amióta elkezdte az edzői pályafutását, amiben tudom, segítem őt – osztotta meg a részleteket Feczkó Tamás. – Miután kinevezték, mondtam neki, hogy ha nyernek két meccset és kellene egy kis változatosság, valamint igényt tart rá, akkor szívesen eljövök. Aki ismer, tudja, hogy jó hangulatú edzéseket tartok, meglátjuk, hogy a hétvégi eredményen ez mennyire látszódik majd.

MK

Címkék: , ,


Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés