Nyíregyháza hírei

2013.12.08. 11:38

Négyen lettek erősek egy tarpai kocsmában - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. december 7-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. december 7-én történt események összefoglalója.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást O. József 32 éves, S. József 30 éves, M. Zoltán András 26 és S. Krisztián 20 éves tarpai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfiak 2013. december 6-án egy tarpai presszó előtt előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást. A rendőrök a négy férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást O. Pál 51 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2013. december 7-én meglátogatta egyik ismerősét, akivel vita alakult ki köztük. O. Pál a sértettet szidalmazni kezdte, majd előzetes szóváltást követően bántalmazta. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 16 éves nyírturai és egy 16 éves tiszakarádi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a kétfős társaság tagjai 2013. december 7-én Nyíregyháza belvárosában hangoskodtak, majd egy parkoló gépkocsiba történő belerúgást követően eltávolították a márkajelzését. A rendőrök a két fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást R. István 53 éves, R. Viktor 27 éves, Sz. Tamás 23 éves, J. Alex 23 éves és R. Dániel 20 éves tiszavasvári lakosok ellen. A járőrök 2013. december 7-én Tiszalök külterületén igazoltatták a kerékpárjaikon fát szállító ötfős társaság tagjait. Az intézkedés közben kiderült, hogy a férfiak az akácfát egy közeli erdőből engedély nélkül vágták ki és tulajdonították el. A rendőrök a társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!