Nyíregyháza hírei

2015.01.28. 07:26

Megkérdeztük: Ért már valamilyen háztartási baleset?

Nyíregyháza – Nem vagyok egy konyhatündér, de néha azért besegítek otthon. Volt már rá példa, hogy krumplihámozás közben elvágtam az ujjam, de ennél súlyosabb háztartási balesetem nem volt – válaszolta a nyíregyházi <span class="namen">Ferenczi Rajmund</span>.

Nyíregyháza – Nem vagyok egy konyhatündér, de néha azért besegítek otthon. Volt már rá példa, hogy krumplihámozás közben elvágtam az ujjam, de ennél súlyosabb háztartási balesetem nem volt – válaszolta a nyíregyházi Ferenczi Rajmund.

A szintén a megyeszékhelyen élő Balogh Barbaraa konyhában körültekintő, de az élet egyéb területein már nem ilyen szerencsés.

– Egyszer, amikor a lakást festettük, leestem a székről, de néhány karcolást leszámítva nem lett bajon – tette hozzá a nyíregyházi lány. – Szerencsésnek mondhatom magam, mert sem én, sem a családtagjaim nem szenvedtek el eddig háztartási balesetet – mondta el érdeklődésünkre Juhász Dorottya.

Dió Borbála is csak könnyebb sérüléseket gyűjtött be otthon. – Többször megégettem már a kezem egy-egy forró edénnyel vagy serpenyővel – felelte a nagycserkeszi fiatal.

Magyar Fanni szerint csak az szerez konyhai sérüléseket, aki távol marad a tűzhelytől. – Többször vágtam már el az ujjam vagy törtem össze tányért.

A leveleki Luksa Enikő a prevenció híve. – Egyáltalán nem történt eddig semmi eget rengető a lakásban, mert nagyon elővigyázatosak vagyunk – fejtette ki mosolyogva a diáklány.

KM-CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!