Kisbusz és autó ütközött Nyírtura és Nyírbogdány között – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két kéménytűzhöz vonultak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói csütörtökön. Paposon a Petőfi utcában, Vasmegyeren a Táncsics utcában lakóház kéményében égett a korom. A mátészalkai és a nyíregyházi hivatásos, valamint az ibrányi önkormányzati tűzoltók az izzó részeket kéziszerszámok segítségével eltávolították, az izzást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Egy üzlethelyiség villanyóraszekrénye zárlatos lett és égett csütörtökön Mátészalkán. A füstölést a lakosság a tűzoltók kiérkezése előtt megszüntette egy kézi porral oltóval. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a villanyóraszekrényben lévő vizet eltávolították majd a helyszínt az áramszolgáltatónak átadták.

Egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött a 4-es számú főúton Nyírtura és Nyírbogdány között csütörtök este. A járművek közúti akadályt képeztek, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével azokat levontatták. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés