PR CIKK

2024.03.10. 23:59

II. Nyíregyházi Női Expo és Konferencia

2024. március 16. Váci Mihály Kulturális Központ

Szon.hu

A nők egyszerre gyermekek, anyák, nagymamák, feleségek, munkavállalók, logisztikai managerek és szakácsok. Hogyan lehet egyszerre megfelelni ezeknek a szerepeknek?

A konferencia küldetése, hogy segítse embertársainkat a női szerepek közötti harmónia megteremtésében. Visszataláljanak önmagukhoz, jobban megismerjék önmagukat és újult erővel tudjanak sikeres, virágzó és stabil családi életet és párkapcsolatot teremteni.

Milyen egy jó párkapcsolat? Hogyan őrizzük meg a mentális egészségünket? Mit hozunk otthonról nőként és mit kezdünk vele? Kire hallgat a gyerek? – Ilyen és ehhez hasonló, sokakat foglalkoztató kérdéseket járunk körül neves előadóinkkal a II. NYÍREGYHÁZI NŐI EXPO ÉS KONFERENCIÁN. ❤

A rendezvény előadói: dr Hevesi Krisztina, Novák Ferenc, Király Eszter, dr Kozma-Vízkeleti Dániel, Vida Ágnes, Pauer Krisztina, Tóth Albert, Piszár Tünde

 

Kiknek ajánljuk?

- Akiknek gondot okoz a női szerepek közötti egyensúly megteremtése
- Aki harmóniára és sikerre törekszik a családi életben, párkapcsolatában vagy házasságában
- Azoknak a nőknek és férfiaknak akik változtatni, változni és fejlődni szeretnének saját szerepeikben
- Azoknak a nőknek és férfiaknak akik a kiteljesedett, boldog és sikeres párkapcsolat megteremtésén dolgoznak
- Női körbe vágyó nőknek
- Nőiességükben kiteljesedni vágyó nőknek
- Azoknak az anyáknak és apáknak akik kihívásnak érzik a gyermeknevelést
- Kismamáknak akikben sok kérdés merült fel a kezdeti időszakkal kapcsolatban

Inspiráló előadókkal és számos kiállítóval várunk téged sok szeretettel 2024. március 16.-án Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban. A rendezvény nívós záróeseményeként RABOCSI divatbemutatóval kedveskedünk a résztvevőknek és egy tombolasorsolással zárjuk a napot.

A rendezvény ideje alatt több mint 30 kiállító várja az érdeklődőket. A teljesség igénye nélkül Doterra, Nyíregyházi Műsorfüzet, Rachel Care, Mona Lisa, BEMER, Toman Diet, Zinzino, Volvo, HVG Könyvkiadó, Joe Néni Festékboltja, Zöld Akciócsoport, Körforgás Kreatív Műhely, Behring Manufaktúra, Rabocsi Ruhaszalon, Paco Magtár, FlowArialDance, E-Misszió, Heaven Szépségszalon, Vezessjol, Harmónia Ház, LaborDesign, ArcadianDesign, Silky Skin, Csipke Csodái.

Ne rögzülj bele a szerepedbe, teremtsd újra önmagad!
Erről nem érdemes lemaradnod!
A részletes program itt található: https://noiexpo.hu/

 

PR-Cikk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában