PR CIKK

2023.10.03. 15:44

Magyarországon elsőként Nyíregyházán a DeLuxe Carwash

Nyíregyházán a Kosbor u. 3. szám alatt található Mömax Áruház parkolójában épült a 7 állásos önkiszolgáló autómosónk. Olyan helyszínt találtunk, ahol az ügyfeleink összeköthetik az autómosást a bevásárlással. Fontos szempont volt a kényelem a jó megközelíthetőség és az elegendő parkolóhely szám, ahol a tulajdonosok kényelmesen áttörölhetik az autóikat.

Szon.hu

Egyedi megjelenés, esztétika biztosítása

Magyarországon elsőként Nyíregyházán épült a DeLuxe Carwash fantázianevű autómosó. Európában a legkülönlegesebb formájú és legmagasabb minőségű INOX felépítményünk van, amiben a leginnovatívabb technológia működik. A térségben egyedüliként mi rendelkezünk alvázmosóval és egy ingyenesen letölthető Ready2Wash elnevezésű applikációval.

Az applikáció segítségével az ügyfél fizethet az autómosásért akár készpénz nélkül is, és az ügyfelek profitálhatnak a helyi hűségpontokból és a promóciós programokból

Az alkalmazás Apple és Android operációs rendszerrel rendelkező mobil eszközökkel érhető el.

A jövő önkiszolgáló autómosója

Az autómosás minősége egyre fontosabb szempont, ezért a tervezésnél próbáltunk arra törekedni, hogy minél több érv szóljon majd mellettünk. Szeretnénk az újdonság erejét kihasználva egyediek lenni és az alábbi szolgáltatásainkkal a maximális ügyfélkiszolgálásra törekszünk:

· Alvázmosó berendezés

· Kárpittisztító berendezés

· Gumiabroncs ápoló berendezés - kerékfény-

· Beltéri parfümös illatosító rendszer alkalmazása

· Nagyméretű Magyar-Angol nyelvű érintő képernyős kijelzők

· Sand Watch – homokóra - kijelző, ami megmutatja a mosóprogramból hátralévő időt

· Többféle fizetési mód: érme, hitelkártya, Ready2wash applikáció (www.ready2wash.com)

· Felnitisztító mosóprogram

· Padlófűtés minden mosóállásban

· Multi porszívó

· Törlőkendő automata

· Teljes szolgáltatás az autóápoláshoz

· 8 mosóprogram

· Kényelmes, nagy terület

Az önkiszolgáló autómosó mint szolgáltatás azoknak a személyautó tulajdonosoknak kínál tökéletes tisztítási-karbantartási megoldást, akik igazán megbecsülik saját gépjárműveiket és gondoskodnak a folyamatos megóvásukról. Ezen kívül egyéb jármű tulajdonosoknak is hasznos segítség lehet a megfelelő tisztására, mosására, mint például kerékpárosok, motorosok, kisteherautók, lakókocsik, utánfutók és kishajók. Sőt, rengeteg munkaeszköz kiváló tisztítása is lehetővé válik, pl. fűnyírók, kerti traktorok és kisgépek. 

 

Elérhetőségeink: www.deluxecarwash.hu

facebook, instagram, TikTok/ deluxecarwashnyiregyhaza

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában