A sok élmény, s nem a helyezés számított

Szenczi Tamás és Szabó Gergő
Szenczi Tamás és Szabó Gergő - © Fotó: magánarchívum
Fehérgyarmat – Harminckét órás baráti páros horgászversenyt rendeztek a fehérgyarmati Balla-tónál a napokban. A megmérettetésre 19 csapat nevezett be. Reggel 6 órakor gyülekeztek a résztvevők a tóbüfénél, majd ezt követően jött a sorsolás és a helyek elfoglalása. A verseny 8 órakor kezdődött.

Változott az időjárás

– A harminckét óra alatt nagyon sok szép halat terelhettünk szákba, illetve rakhattuk azokat a pontyzsákokra addig, amíg a mérlegelők meg nem érkeztek. A vasárnap reggeli mérlegelésig az első helytől a negyedik helyezésig mindenhol volt csapatunk, a GYKH CARP TEAM, melyet a csapattársammal, Szenczi Tamással alkottunk, de sajnos az időjárás változása nem kedvezett nekünk, így a verseny végére visszacsúsztunk egészen a 8. helyig – elevenítette fel az élményeket lapunk számára Szabó Gergő.

– Így sem szomorkodtunk, hiszen egy fantasztikusan megszervezett versenyen vehettünk részt, ahol 27 halat 93,73 kg össz­súlyban sikerült fognunk.
A 19 csapat a 32 óra leforgása alatt összesen 529 halat fogott 1689,39 kg összsúlyban. A verseny legnagyobb hala egy 8,78-as ponty volt amitől a mi legnagyobb halunk 30 dekával maradt el. Köszönet a szervezőknek ezért a fantasztikus versenyért!

KMRakamaz.
SZON.HU


hirdetés