Sport

2013.12.13. 11:12

Kemény menetelést zárnak

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szombaton a Mizse KC vendége lesz.

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szombaton a Mizse KC vendége lesz. Szombaton idei utolsó bajnokiját játssza a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza férfi kézilabda együttese. A csapat a Mizse KC vendége lesz, a házigazdák a tizenegyedik, a nyíregyháziak a hatodik helyről várják a találkozót.

A mizseiek legutóbbi három hazai mérkőzésüket elveszítették, így bizonyára mindent megtesznek majd azért, hogy hazai környezetben eredményesen zárják az őszi szezont. A nyíregyháziak egy nagy menetelést zárnak le, hiszen az elmúlt időszakban játszottak az Egerrel, a Balmazújvárossal, kedden pedig a Magyar Kupában az élvonalbeli Győrrel.

- Az utóbb mérkőzések sokat kivettek a csapatból, hiszen kemény etapot zárunk- kezdte esélylatolgatását Varga Zsolt, a nyíregyháziak szakmai igazgatója. – Nagyon fontos lesz, hogy szombaton mentálisan erősek és frissek legyünk. A héten rövid, pörgős edzéseket tartottunk, hogy sikerüljön megfelelő formába kerülni. Nehéz meccs elé nézünk, mert a Mizse erősebb attól, amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Tóth Edmond barátom egy új csapatot épített, védekezésben és támadásban egyaránt gazdag a repertoárjuk. Ezzel együtt szeretnénk győzelemmel búcsúztatni az őszt - így Varga Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!