Sport

2014.03.16. 10:22

Tovább kell ütni a bajnoki vasat

Nyíregyháza - Ma délután Vasas vendégeként lép pályára a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza - Ma délután Vasas vendégeként lép pályára a Nyíregyháza Spartacus.

Az angyalföldi piros-kékek húsz ponttal kevesebbet gyűjtöttek eddig mint a Szpari, és a kilencedik helyről várják a meccset.

Három pontért utaznak

A legutóbbi mérkőzésükön 5–0-ra nyertek otthon a Tatabánya ellen, azt megelőzően emberhátrányban ikszeltek (1–1) Békéscsabán, azaz jó passzban vannak. Ráadásul ősszel Nyíregyházán kikaptak 4–0-ra, így bizonnyal felpaprikázva várják a vasárnapi találkozót.

– Egy jó formában lévő Vasashoz megyünk vasárnap és természetesen mindhárom pontot szeretnénk megszerezni, hiszen csak így haladhatunk előre. Remélem a sérültek addigra rendbe jönnek, és teljesíteni tudjuk a tervünket - nézett előre a vasárnapi találkozóra Lucsánszky Tamás.

A meternek egyébként pénteken kisfia született, a pici Dávidot egy győzelemmel lehetne megünnepelni

Ami a sérülteket illeti, Paku Roland egyelőre még nem bevethető, viszont Szokol Zsolt és Rezes László állapota bizakodásra ad okot, és a hírek szerint Polényi Gábor sérülése sem komoly. Csordás Szabolcs viszont besárgult, ő biztosan nem lép majd pályára.

A Szpari játékosai pénteken és szombaton is edzette, ma délelőtt reggel indulnak Angyalföldre.

- KM-ML -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!