Sport

2015.07.15. 10:25

Az Ember-legénység látja a fényt a sényői alagút végén

Sényő - Asztalos Krisztián kényszerű visszavonulása miatt fájhat a sényőiek szíve – más miatt aligha...

Sényő - Asztalos Krisztián kényszerű visszavonulása miatt fájhat a sényőiek szíve – más miatt aligha...Ember legyen a talpán, aki eligazodik a megyei első osztályú bajnokság útvesztőjében – az Ember-legénység viszont alighanem látja a fényt az alagút végén. Magyarul szólva, az átigazolási időszak kellős közepén meglehetősen nagy a kavarás, mágikus képességek szükségeltetnek „belőni” melyik csapat mire lesz képes a következő idényben.

Mindazonáltal a Sényő-Carnifex vezetősége eget-földet megmozgatott, hogy az újonc együttes ne süljön fel. Még úgy is, hogy dugába dőlt ama elképzelés, hogy Asztalos Krisztián mozgassa – no nem a szálakat, sokkal inkább a játékostársakat a pályán. A kreatív irányító ugyanis makacsnak bizonyuló sérülés miatt kénytelen abbahagyni a labdarúgást. Rajta kívül két csatárt nélkülöz a folytatásban a felkészülést új edzővel, a Rubóczki Tibor posztját megöröklő Ember Rolanddal végző gárda. Brondics Péter a megye kettes Gávavencsellőt erősíti a jövőben, miként gyaníthatóan Fekete Ádám is vele tart...

Ahogy azt már korábban megénekeltük, a Lakatos László, Ruska Tamás, Szűcs Ferenc alkotta kemecsei trió jó néhány napja csatlakozott a sényőiekhez – eme kör időközben tovább bővült. A középpályás Orosz Máté szintén a „szomszédban” székelő egylettől cuccolt át. Hogy ezen csapatrész még inkább rettegettebb legyen, arról két nyírbátori szerzeményi gondoskodhat. Az NB III-as klubtól a Farkas Márton, Oláh Dávid páros érkezett, ami feltételezi, hogy embertelenül belehúztak az elöljárók. Mármint a sorok acélosításába.

Istenigazából csupán egy megválaszolatlan kérdés maradt. Bár arra is hamar válasz születhet. Kilencvenkilenc százalék, hogy Vasas Gergő személyében kapust igazol a stáb, a cerberus eleddig a Kisvárdában pallérozódott.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!