SZON - Sport - Megye I.

2018.03.31. 19:34

Akadtak problémák – nem is kicsik...

Nyíregyháza - A labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 21. fordulójában öt mérkőzést játszottak szombaton.

Nyíregyháza - A labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 21. fordulójában öt mérkőzést játszottak szombaton.

Baktalórántháza–Nyírgyulaj 1–1 (1–1)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Kosztyu.

Baktalórántháza: Tóth K. – Lakatos I., Pénzes Á., Kozma J., Fábri Z., Zakor J. (Bodnár G.), Ráti G., Toldi A., Rakóczi Zs., Nagy T., Sitku Á. Edző: Gebri Pál.

Nyírgyulaj: Opre R. – Czerula Zs., Orosz D., Nagy I., Turbucz T., Nagy B., Siska G., Mezei B., Erdei Z., Sánta J. (Gömze A.), Oxi R. (Angyalos A.). Edző: Lukács Tibor.

A két szomszédvár alacsonya színvonalú, inkább küzdelmes mérkőzésén nem tűnt fel, hogy melyik csapat a második helyezett és melyik harcol a kiesés ellen. A krónikához tartozik, hogy a hazaiak teljes joggal számon kérnek a játékvezetőtől egy százszázalékos tizenegyest.

Gól: Oxi R. (öngól), illetve Nagy B.

Gebri Pál: – Közepes színvonalú mérkőzésen a küzdelem dominált, ha a helyzeteinkkel jobban sáfárkodunk, nagyobb meglepetést is szerezhettünk volna.

Lukács Tibor: – Nagyon nem ízlett számunkra ellenfelünk kellemetlen játékstílusa, így meg kellett elégednünk az egy ponttal, ami igazságosnak is mondható.

Nagyecsed–Kótaj 2–1 (1–1)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Gergely S.

Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K. (Ádámszki R.), Marinas, Ascsillán L., Bulyáki A., Sarkadi G. (Bodogán Z.), Bulyáki K., Dobos Z., Erdős M., Pócsi B., Török S. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Kótaj: Czneki P. – Hangácsi T., Károlyi N., Ujj L., Petics I. (Szilágyi D.), Verner M., Kovács P., Gulyás I., Korsoveczi M., Rácz R. (Veres A.), Fekete Á. Edző: Pók Csaba.

Gól: Marinas 2 (egyet 11-esből), illetve Rácz R. Ifi: 7–0.

Ádámszki Róbert: – Ezen a mérkőzésen csak Mészáros Gábor alpolgármester úr névnapjának tudtunk örülni. Kiemelném a játékvezetői hármas jó teljesítményét, a csapat pedig megszerezte a három pontot. A meccsről jobb, ha nem mondok semmit...

Pók Csaba: – Nem voltunk jobbak a Nagyecsednél, de vezettünk. Csak a hazaiaknak volt egy tizenkettedik embere, akit azért nem tudtunk semlegesíteni, mert elfelejtett fehér mezt felvenni... Sajnálom csapatomat, mivel a játékosok mindent megtettek, de ezzel az egy emberrel nem bírtunk.

Dombrád–Mándok 1–1 (1–1)

Dombrád, 100 néző, v.: Tomori.

Dombrád: Csáki T. – Molnár T., Bun R., Pap M., Dallos L., Puskás Á., Flavio, Buka B., Géczi I. (Hruska Á.), Varga D. (Juhász Cs.), Nagy M. (Posta N.). Edző: Seregi Mihály.

Mándok: Zán K. – Kohutka M., Kovács I., Hricskevics (Szkunzjak), Szabó T., Sipos T. (Tott R.), Buda P., Erős G., Bodnár L., Vezdel I. (Pahomov), Hegedüs T. Edző: Dancs Béla.

Közepes színvonalú mérkőzésen elmaradt a hazai siker.

Gól: Nagy M. (11-esből), illetve Erős G. (11-esből). Ifi: 2–2.

Seregi Mihály: – Ezen a meccsen is bebizonyítottuk, hogy mentálisan erősek vagyunk, kisebb szerencsével nyerhettünk is volna. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a pontszerzésért.

Dancs Béla: – Ezen a meccsen néha a sírás kapott el attól, amit néhány játékosom művelt a pályán. De pünkösdre vagy én, vagy ők nem lesznek már Mándokon! A játékvezető pedig nézzen magába, hogy mit akar ettől a sportágtól, mert jelenleg ez az osztály nagyon meghaladja a képességeit!

Tiszavasvári–Rakamaz 4–0 (3–0)

Tiszavasvári, 150 néző, v.: Hegedűs Cs.

Tiszavasvári: Tóth N. – Szolyka T. (Kondora K.), Lakatos B., Nagy K., Cseh K., Nagy I., Gál N., Szaffián Sz. (Bakos T.), Szolyka G. (Gyurján R.), Kóka R. (Tudja D.), Pallai G. (Orosz T.). Edző: Kiss Gábor.

Rakamaz: Ovszijenko – Schmidt P. (Kacsúr A.), Venczel I., Galambosi G., Hornyák M. (Daru I.), Vaszilkó A. (Seres K.), Tóth T., Kóder L., Anderka R. (Murák K.), Tóth Z., Károlyi R. (Szabó R.). Edző: Posta Sándor.

Igazi futballidőben magabiztos hazai csapatot láthattak a nézők.

Gól: Szolyka G. 2, Cseh K., Lakatos B. Ifi: 8–3.

Kiss Gábor: – A várttól könnyebb győzelmet arattunk, de ez csakis a játékosaim hozzáállása és mutatott játéka miatt történt így. Nagyszerűen futballozva, végig irányítva a mérkőzést ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek.

Posta Sándor: – Kiegyenlített első félidőben három hatalmas védelmi hiba miatt jelentős hátrányba kerültünk, ez rányomta bélyegét a folytatásra. A csapat a szünetben lélekben feladta és már játékban is fölénk nőtt az ellenfél.

Tuzsér–Austria Juice-Vásárosnamény 0–1 (0–1)

Tuzsér, 200 néző, v.: Sipos L.

Tuzsér: Félegyházi V. – Szűcs Z., Zán P., Dolhai M., Pukis A. (Jónás K.), Setét R., Baglyos L., Szabó Cs. (Iván A.), Lakatos B., Kovács D., Vass O. (Szilágyi D.), Edző: Antal István.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J., Nagy D., Illés P. (Deskó D.), Danku J., Danku A. (Szabó J.), Balogh Gy., Filep R. (Zán B.), Bancsi G. (Pálfi Z.), Lizák B., Lakatos I. Kiállítva: Szűcs Z. (lefújás után). Edző: Dudás Zoltán.

Főleg a második félidőben felborult a pálya, a hazai csapat viszont számtalan lehetősége közül egyet sem tudott értékesíteni.

Gól: Illés P. Ifi: 4–1.

Antal István: – Végtelenül szomorú vagyok, mert az ellenfél egy kapura lövéssel elvitte a három pontot, miközben mi öt tiszta gólhelyzetet elügyetlenkedtünk. Azért egyenlő feltételek sem ártanának...

Dudás Zoltán: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, ami beigazolódott. Az első félidő a miénk volt, a második a hazaiaké: Illés Peti szabadrúgásgólja három pontot ért, amit a csapat Lizák Bence huszonegyedik születésnapjára ajánl fel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!