szon-sportoldal

2008.08.26. 10:56

Véres fejpárbaj Tiszalökön

<p>Koppantak a kobakok. A Tiszalök–Ibrány (0–0) NB III-as futballmeccs 81. percében Csernijenko Ruszlan és Szilágyi Viktor egyszerre bólintott a labdára – a vétlen ütközés következtében vérbe borultak a felek.</p>

Abban nincs vita: szándékosság fel sem merült, ilyen szituáció „ezer” akad egy-egy mérkőzésen, akárhogy is fáj, ez benne van a játékban.

– Köszönöm, jól vagyok, javulgatok – közölte nyugtatólag a tiszalökiek harcedzett frontembere, Csernijenko Ruszlan. – Nem gondoltam, hogy a tőlem alacsonyabb Szilágyi Viktor felugrik a labdára, mivel mindketten erőteljes mozdulatot tettünk, nagyon összecsattant a fejünk, nekem azonnal vérezni kezdett a seb helye. Emlékszem mindenre, mondjuk, picit lelassultam, megszédültem, lecserélésem után elvittek a tiszalöki rendelőbe, majd mentővel Nyíregyházára, ahol végül ellátták a sérülést. Még szerencsém is volt, fejcsúcson szakadt fel a bőr, amit összekapcsoltak. Azt javasolták, hét-nyolc napig vigyázzak magamra, így a hét végi bajnoki meccsett ki kell hagynom, aztán visszatérhetek a pályára. Korábban, még a Szpari játékosaként jártam hasonlóképpen, akkor a szemöldököm repedt fel.

Rosszabbul járt Szilágyi Viktor. Az ibrányiak bal oldali támadója is a kórházban között ki, mégpedig felaszakadt szemöldöke miatt.
– Egyáltalán nem haragszom Ruszlanra, ilyen bármikor előfordulhat ebben a sportágban, noha eddig elkerültek a súlyosabb sérülések – nyilatkozta a huszonhárom esztendős labdarúgó. – Ettől még nagyon fájt az ütközés, tizenöt öltéssel varrták össze a bal oldalon felszakadt szemöldökömet. Két hetet egészen biztosan pihennem kell, mást nem tehetek.

Kapcsolódó cikkek:
· A futballpályáról a sürgősségi osztályra
· Újra Sóstón tempózik az Újpest
· Olvassa folyamatosan frissülő sporthíreinket!

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!