szon-sportoldal

2015.11.02. 14:27

Nyírbátori FC - Társként csak kérhet, és nem büntethet

Nyírbátor - Belülről is kilátástalan volt az NB III-as Nyírbátori FC labdarúgóinak produkciója a REAC elleni hazai mérkőzésen.

Nyírbátor - Belülről is kilátástalan volt az NB III-as Nyírbátori FC labdarúgóinak produkciója a REAC elleni hazai mérkőzésen.

„Mit lehet erről mondani?” – kérdezett vissza Ambrusz Árpád, amikor a nyírbátori NB III-as futballisták újabb kudarcáról kérdeztük. És valóban nem hálás a megbízott játékos-edző szerepe, hiszen a REAC elleni hazai 0–2 kapcsán is olyan helyzetet kell elemeznie, amelynek kialakulásáról nem feltétlenül ő tehet.

– Egyet ki lehet jelenteni, hiszen az látszik kívülről és belülről is: gyenge a csapat – állapította meg Ambrusz Árpád. – Aztán kialakult egy helyzet, miszerint az ősszel már én vagyok a harmadik edzője a csapatnak, ráadásul nem is tartom magam annak. Én csak társa vagyok a többi futballistának, meglehet, a jövő héttől már ugyanabba a sorba tartozom, ahova ők. Csak kérhetek tőlük, követelni és büntetni sem tudok. Közösen megbeszéljük, hogy miként kellene teljesíteni, aztán csak annyit tudok tenni, hogy mindenki lelkiismeretére ​bízom, az elhangzottakat miként valósítja meg. Egy biztos, mi hétközben, az edzések során mutatjuk meg a szebbik arcunkat, aztán, amikor jön a meccs, minden megváltozik. A szombati produkciónkra pedig az a szó a legkifejezőbb, hogy kilátástalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!