Több balesethez is riasztották pénteken a tűzoltókat

Akt.:
Több balesethez is riasztották pénteken a tűzoltókat
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Személygépkocsi terepjáróval ütközött péntek délelőtt Nagyvarsányban, az Árpád utcában. A balesetben egy ember sérült meg, őt a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók emelték ki a gépkocsiból, a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi pénteken reggel Nyírbátorban, az Árpád utcában. A balesetben ketten sérültek meg, egyiküket a város hivatásos tűzoltói a mentők segítségével emelték ki. A tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Szintén árokba hajtott egy hidraulika olajat szállító teherautó péntek délután az M3-as autópályán, a 276-os és 277-es kilométerek között, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Őr közelében. A műszaki mentéshez a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak, akik a szerelvényt áramtalanították, majd tűzoltó daru segítségével az útra visszavontatták. Személyi sérülés nem történt és a rakomány sem sérült.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés