Asztrológia

2011.09.04. 11:15

Napi horoszkóp - vasárnap

<div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> <div> Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 Kos 03.21.-04.20.

A zene ma felzaklatja, heves erzelmeket valt ki, magaval sodorja. A klasszikus zene indulatainak kifejezojeve, levezetojeve valik. Meg jobb, ha nem otthon, hanem koncerten, szep kornyezetben, kellemes tarsasagban eli meg ezeket az elmenyeket. Az elmeny magaval ragadja, es elgondolkodtatja erzelmeit illetoen. Kedvesenek az erzelmi eletet is motivalni tudja, ami kifejezetten jot tesz kapcsolatuknak.

Bika 04.21.-05.21.

Mar koran reggel varatlan vendegek toppanhatnak be es akkor lottek a kellemes, csondes vasarnapnak. Onnantol a rend helyet a gyerekzsivaj veszi at. Nagy lesz a nyuzsges, joves-menes a lakasban, ami felboritja preciz napirendjet, es lelki nyugalmat. Legyen kisse konnyedebb es lazabb. Ne azt lesse folyton ki, milyen kart tesz a lakasban. On is jobban erzi magat, ha kevesbe felti a lakasat.

 

Ikrek 05.21.-06.22

Most aztan nem tudja, mit csinaljon, merre menjen, hogyan tovabb. Teljesen ketsegbe van esve. Kulfoldi munkaajanlatot kap, raadasul hatszor tobbet fizetnenek, mint itthon. A valasztas nem konnyu, ezert, ha modjaban all, legalabb csaladjaval tanacskozzon. Miutan ok elsosorban az On erdekeit kepviselik, bizonyara jo otletet adnak. Halalja meg tanacsaikat, es meglassa, az eredmeny nem marad el.

 

Rák 06.22.-07.22.

Gondos szamitasokba temetkezve nezze at a vallalkozas jovojet. Mivel az ido nem valami csodas, meg lelkifurdalasa sem lehet, hogy nem a szabadban tolti a hetveget. Nem hagyhat ki egyetlen aprosagot sem, figyelmet osszpontositsa a megoly jelentektelennek tetszo dolgokra. Foleg a latszolag logikus reszeket emelje ki, mert ott talalja a buktatokat. A keso delutani orakban elmehetne kocogni egyet, egy kis mozgas igazan rafer Onre.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ma a kulinaris oromok jellemzik Ont. Nagyszeru dolgok es tortenesek vannak kilatasban, amiket egyelore meg fel sem tud fogni. Enged egy jo konyha csabitasanak, de legszivesebben nemcsak a csaladjat, hanem minden baratjat es ismeroset meghivna. Szerenyebb keretek kozott is rendezhet egy kiados egyutt evest. Egy titkos szerelmi ugyben ma szint kell vallania. Ugy latszik, mar a vasarnap sem telhet el dontes nelkul.

 

Szűz 08.24.-09.23.

A tarsasagi kotelezettsegek Onnek mindig kenyelmetlenseget okoznak. Ugy odzkodik az udvariassagi latogatasoktol, a szuletesnapi muriktol, mintha a fogat huznak. Pedig eppen On az, akinek egeto szuksege lenne a valtozatos tarsasagra, a kotetlen eszmecserekre. Ha mindig udvariasan idegenkent viselkedik, szotlanul jar-kel, soha nem jut kozel masok gondolataihoz es erzeseihez. Adja fel allasait, es engedjen a mai csabitasnak. Tarulkozzon ki egy kicsit.

 

Mérleg 09.24.-10.23.

Jo hirt hall, s ettol vidam lesz a hangulata. Annyira boldog lesz, amennyire mar ezer eve nem volt. Nyugodtan tud a hobbijaval foglalkozni, kicsit kinyujtozni. Vegre van ideje, es magaval is torodhet. Ha este tarsasagba megy, varatlan talalkozasra szamithat, amitol nehany multbeli esemenyt maskeppen itel meg. Merjen szembenezni onmagaval es a multjaval, majd engedje el. Ne foglalkozzon butasagokkal.

 

Skorpió 10.24.-11.22.

Nincs mas hatra, el kell vallalnia egy rendkivul kellemetlen feladatot is. Az elet nem csak a jo dolgokrol szol. Vannak neha olyanok is, amik elengedhetetlenek a tovabblepeshez. Most egy ilyen kovetkezett be. Neha elofordul az ilyen, ne csinaljon belole nagy ugyet, megoldja ezt is. Amugy is aktiv periodusat eli, tehat semmikeppen nem fog megartani az effele valtozas. Sok sikert hozza!

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Furdes kozben harsanyan notazik, nem kis bosszusagara es megrokonyodesere a szomszedoknak. Mokazik, tanclepeseket mutat be meglepett es almos csaladtagjainak. Ugy erzi, nem ervenyesek Onre a kedelyt kenyszerzubbonyba preselo eloirasok, bevett szokasok. Szabadnak erzi magat, valoban az is. Ruhazatat is mereszen, otletesen valogatja ossze. Az agyban is megallas nelkul bolondozik, feldobva parja estejet.

 

 

Bak 12.22.-01.20.

Nem baj- sot!-, ha megdobbento, csak mindenkeppen ujszeru legyen, amivel foglalkozni kezdenek. Szellemi kibontakozasanak ne vessen gatat, hogy ezzel meg senki nem foglalkozott. Olyan uj radobbenesek vannak a vilagban – ufok, sugarzasok, egyeb para jelensegek-, amelyek megfejtesehez mindenfajta kiserletezest es elgondolast be kell vetni. Igyekezzen! Ha ugy gondolja, ez megsem az On asztala, akkor eleg csak utana olvasnia.

Vízöntő 01.21-02.19.

A ma erkezo uzenet fontos figyelmeztetest tartalmaz. Elso pillantasra azonban ez nem tunik fel, csak alaposabb tanulmanyozas utan. Uljon le, es gondolja at a dolgait. Fejfajas gyotri, s ez arra utal, hogy ismet megengedhetetlenul moho volt. Egyszeruen keptelen turtoztetni magat, ha finom etelt talalnak fel, pedig mar hanyszor megfogadta, hogy ezutan maskent lesz. Fogadja meg ujra!

 

Halak 02.20.-03.20.

Nincs kulonosebb teendoje, igy nyugodtan lustalkodhat. Kikapcsolhatja a tv-t, a laptopot, es vegre nem kell dolgoznia. Partnere kituno ebeddel lepi meg, ezert delutan megerdemel egy jo kis szorakozast. Setaljanak egy nagyot, vagy uljenek be egy hangulatos presszoba vagy cukraszdaba, hiszen olyan regen mozdultak mar ki. Este egy jo film tetezheti be a napot. A lenyeg, hogy legyenek egyutt, hiszen most csak ez toltheti fel Onoket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!