Asztrológia

2013.05.13. 09:18

Napi horoszkóp - hétfő 2013.05.13.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Kerülje a hirtelen, spontán hozott reakciókat. Ne legyen csalódott, ha nem talál végleges megoldásokat a problémáira, a csillagok bénítóan hatnak jelenleg az elméjére. Átmenetileg sikerül elhárítani a katasztrófahelyzetet, de ha folyamatosan a környezetében élőket hibáztatja, komoly viharfelhők gyülekezhetnek Ön felett. Vállalja fel annak a felelősségét és következményeit, hogy határozatlan és bizonytalan.

Bika

04.21-05.21

A hangulatát leginkább az befolyásolja, milyen ingerek érik a mai napon. Hajlamos lehet arra, hogy másokban keresse a hibát, miközben az Ön döntésképtelensége okozza a legnagyobb gondot. Várják Öntől a megoldásokat, de egyszerűen nem tudja eldönteni, melyik lenne a helyes irány, amerre elinduljanak. Ahelyett azonban, hogy emiatt másokat hibáztatna, gondolkodjon el azon, miért is alakult ki Önben ez a bizonytalanság.

Ikrek

05.22-06.21

A mai napot kifejezetten negatív gondolatok befolyásolják, melynek következtében nyugtalan, feszült. Próbálja ugyan a humorérzékével enyhíteni a helyzetet, de bizony nem egyszerű megtalálni Önnel a közös hangot. Könnyen elveszíti a hideg fejét és ilyenkor már nem képes higgadtan átgondolni a kimondott szavak következményeit, nem csoda, ha estére pár kedves ismerőse kissé sértődött lesz. Ha teheti, inkább vonuljon félre.

Rák

06.22-07.22

A szétszórtságával igazi kihívás elé állítja a környezetében élőket. Lehetetlen követni a csapongó gondolatait, azt pedig elvárni, hogy egyszerre csak egy feladatra összpontosítson, és azt fejezze be elsősorban, amibe egyszer belekezdett, reménytelen. Így aztán mindenki próbál Önnel lépést tartani és a károkat enyhíteni, melyet azzal okoz, hogy túl hamar véli lezárni az ügyeit. Ne írjon alá fontos papírokat a mai napon.

Oroszlán

07.23-08.23

Ne csodálkozzon, ha nem jutnak érvényre a gondolatai, ugyanis túl hamar enged, és inkább belemegy egy megállapodásba anélkül, hogy átgondolná, mivel is járhat egy-egy döntése. Szeretne elkerülni minden kínos helyzetet, konfliktust, éppen ezért saját igényeit a háttérbe szorítja. Ideig-óráig ez működhet, de hosszú távon a csalódottság lesz csak úrrá Önön, de addigra késő lesz, a ma elszalasztott lehetőségek nem térnek már vissza.

[poll id="4"]

Szűz

08.24-09.23

Hamar elbizonytalanodik, ha egy vita hevében az Ön véleményét kérik, pedig ez nem jellemző Önre. Vajon miből táplálkozhat a bizonytalansága, miért nem képes megtalálni a helyes döntést. Elégedetlen a helyzetével, de nem képes kiállni az igazáért. Így nem várhatja el azonban, hogy előbbre jut, hisz ha Ön nem áll ki saját magáért, hogyan várhatná el ezt a környezetében élőktől? Vagy erőt vesz magán a kényes helyzetekben, vagy el kell fogadnia, hogy ezen a napon nem jut közelebb a céljaihoz.

Mérleg

09.24-10.23

Nehezen találja meg a közös hangot mindazokkal, akik pedig fontosak lennének céljai eléréséhez. Képes lenne órákat elbeszélgetni olyan emberekkel, akiket csak felületesen ismer, azonban akik igazán közel állnak Önhöz, bosszantják. Talán az lehet az oka, hogy ők felteszik a kénye kérdéseket is, melyekre nem tud válaszolni és ez bosszantja igazán. Gondolkodjon el azon, mi bénítja így le a gondolatait, mely megakadályozza a fontos döntések meghozatalában.

Skorpió

10.24-11.22

Még saját magának sem tudja megmagyarázni, miért is ilyen csípős a nyelve. Könnyen sért meg másokat a kijelentéseivel, melyet szinte azonnal megbán, de egyszerűen kiszalad a száján. Ne fogadja el tényként, hogy ez egy ilyen nap, inkább gondolkodjon el azon, mi okozhatja az Önben tomboló elégedetlenséget, mellyel a külvilágot szemléli. Ha ennek megtalálja az okát, akkor fog tudni a nyelvének is parancsolni.

Nyilas

11.23-12.21

Könnyen kihozható a sodrából, túlságosan is az érzelmei hatása alatt áll. Engedi, hogy a pillanatnyi hangulata befolyásolja egy-egy helyzetben a reakcióit, amely által azonban nem kelti magabiztos, határozott ember benyomását. Ez nem is gond mindaddig, amíg a közeli ismerősei körében mozog, de egy fontos tárgyalás, meghallgatás esetén kifejezetten hátrányos lehet. Ha teheti, ezeket halassza el.

Bak

12.22-01.20

Hajlamos lehet arra, hogy a hangulatára, rossz közérzetére a gyógyírt a bevásárlásban találja meg. Ha nem kerülheti el, hogy boltba menjen, készítsen inkább egy listát a legszükségesebb beszerzendőkről és még véletlenül se kérdezze meg a családtagjait, mire van szükségük. Hamar észreveszik ugyanis Önön, hogy most bármit elérhetnek, képtelen lenne nemet mondani. Ez vonatkozik az élet minden területére, mindeközben önmagát teljesen a háttérbe szorítja.

Vízöntő

01.21-02.19

Az ellentétel vonzzák egymást, de leginkább Önt. Olyan emberek társaságában találja magát, akik teljesen más nézetet vallanak az életről, mint ahogyan Ön gondolkodik. Ráadásul egy kis vitáért nem megy a szomszédba, sokkal szívesebben teremt maga körül feszült hangulatot. A feszültség levezetésnek nem éppen a legszerencsésebb módját választotta, de egyszerűen úgy érzi, akkor van elemében, ha ellent mondhat. Még szerencse, hogy közeli ismerősei már jól ismerik erről az oldaláról.

Halak

02.20-03.20

Erős késztetés érez arra, hogy mindenkit elnyomva, önmagát helyezze előtérbe. Mindez nem is lenne olyan nagy gond, ha ezt finoman, kerülve a túlzott makacsságot, akaratosságot, tenné. De képtelen másokra hallgatni, csak megy a saját feje után, meg sem hallva a figyelmeztetéseket. Ne legyen ennyire önfejű, mert a döntéseivel nem csak saját magának okozhat károkat, döntései családjára nézve is komoly következményekkel járhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!