Asztrológia

2015.12.10. 07:30

Napi horoszkóp – 2015. december 10.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Hiába érzi úgy, hogy képes lehozni a csillagokat az égről, be kell látnia, hogy ez egyedül nem fog menni. Most nem faltörő kos módjára kell a céljai felé haladni, hanem ötletekre, meglepő megoldásokra lehet szüksége. A szellemi kihívások azonban most meghaladják az energiáit, ezért engedje át a kezdeményezést másoknak. És tevékenykedjen a háttérben, várja ki a türelemmel az Ön idejét, el fog az is érkezni, hamarabb, mint gondolná.

Bika

04.21 – 05.21

Ne várjon kimagasló teljesítményt magától, mert a gondolatait képtelen kordában tartani. Belső bizonytalanság gyötri és amíg ennek az okait nem tárja fel, addig képtelen a feladataira összpontosítani. Úgy könnyítheti meg a saját dolgát, ha a háttérbe vonulva letudja a kötelezettségeit, majd visszavonul. Külső segítséggel nem lelhet rá a válaszokra, melyeket keres, hiszen igazából még a kérdések sem fogalmazódtak meg Önben.

Ikrek

05.22 – 06.21

Nyitott az újdonságokra, így új ismeretségek léphetnek az életébe. Ha elfogadja a hallottakat egy olyan úton indulhat el, melyet már régóta keresett, csak a kaput nem merte kinyitni. Most minden támaszt megkap ahhoz, hogy leküzdje a kétségeket és még az okokat is feltárják Ön előtt, miért is van szüksége arra, hogy változtasson. Már csak a szűkebb környezetét kell meggyőznie a döntéséről, adjon időt nekik feldolgozni az eseményeket.

Rák

06.22 - 07.22

Ismét felszínre törnek olyan problémák, melyeket már elintézettnek gondolt. Most rá kell ébrednie, hogy akkor csak a szőnyeg alá söpörte, de éppen az érintettekkel nem tisztázta a kérdéseket. Nem halogathatja tovább, le kell ülniük és békésen megoldást keresni. Talán éppen annak köszönheti majd a sikert, hogy nem volt ideje felkészülni és a válaszokat mérlegelni, hanem rögtönöznie kell.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ne keresse a nagyobb társaságokat, képtelen lenne ugyanis elvárások között olyan teljesítményt nyújtani, mellyel elégedett lehetne. Nyomasztja, ha figyelik és így folyamatosan hibázik. Ha fizikailag nem is vonulhat vissza, próbálja meg a gondolataiból kizárni a külvilágot és csak az adott feladatra összpontosítani. Ne kérjen segítséget, hiszen most arra van szüksége, hogy a saját útját bejárhassa.

Szűz

08.24 - 09.23

Ritkán súgja ugyanazt a szíve, amit az esze. Most mégis egy olyan kérdésre kell választ adnia, ahol nem gondolkodik egy percet sem, hiszen minden érzéke egyetlen irányba tereli. Talán éppen ennek kellene gyanút ébreszteni, hiszen ennyire még sosem volt egyértelmű valami. Lehet, hogy csak egy réges-régi vágya kerül elérhető közelségbe és ez annyira felvillanyozza, hogy képtelen észrevenni a buktatókat.

Mérleg

09.24 - 10.23

Hiába a tervek, ha a környezetében élők folyamatosan hátráltatják. Egy darabig még küzd, majd csendesen beletörődik, hogy az irányítás kicsúszik a kezei közül. Nem kell azonban elkeserednie emiatt, hiszen így időt nyerhet, hogy a lépéseit átgondolja. Az is lehet, a mai napon nem a megfelelő úton indult volna el és a csillagok ilyen finom eszközökkel próbálták ere felhívni a figyelmét.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nem szabad feladnia az álmait csak azért, mert egy akadály nőtt ki hirtelen. Ha jobban belegondol, nem is váratlan ez a nehézség, hiszen épp emiatt nem mert elindulni az úton. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve belevágott és most, amikor a számításai bejöttek, meghátrálna. Nézzen körül, hiszen ott a segítség a közelében, csak kérnie kell. Nem is annyira egyedi a problémája, mint hinné, akad valaki, akinek már komoly tapasztalatai vannak e téren.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ha eltervezi előre a napját, akkor lesz mibe kapaszkodnia, amikor úgy érzi, kártyavárként dől Önre a rengeteg feladat. Igazából nincsenek Önnel szemben olyan elvárások, amelyekkel már nem találkozott volna, szinte mindenre tud megoldást is, csak ha egyszerre többen is várják Öntől a válaszokat, összezavarodik. Ilyenkor jól jön egy sorvezető, ami biztos pontként kihúzza a gödörből, ahova mások taszítanák.

Bak

12.22 – 01.20

Mindenképpen érdemes több időt szánni a válaszok megkeresésére, mint azt az első pillanatban gondolná. A következményeket ugyanis nem lehet percek alatt felmérni, már csak azért sem, mert másokat is érint. Velük egyeztetnie kell ahhoz, hogy végül mindenki számára elfogadható legyen az út, amelyen indulni készül. Ne kapkodjon tehát és azon se lepődjön meg, ha a végső szó mégsem az lett, mint az első gondolata volt.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Ön sem gondolhatja komolyan, hogy erőszakkal elérheti a céljait. Ha nem képes okos szóval meggyőzni a környezetében élőket döntése helyességéről, akkor hiába is próbálná őket erre kényszeríteni, csak a légkör válik egyre feszültebbé és elviselhetetlenné. A bomba végül akkor robbanna, amikor végképp nem számít rá. Két lehetősége van csupán, vagy egyedül kiállni az elképzelései mellett vagy elfogadni, hogy jelenleg nem tudja az akaratát érvényesíteni.

Halak

02.20 - 03.20

Kezd belefásulni a mindennapok rohanásába, szeretné valamivel színesebbé tenni a napját. Amíg nem lép át egy bizonyos határt, addig ezzel nincs is semmi gond. De ha megfeledkezik az adott szaváról, esetleg határidőket mulaszt el, ezzel másoknak okozva nehézséget, akkor bizony hiába a rózsaszín felső, amire felülteti magát, nem sokáig élvezheti a gondtalan szabadságérzést. Tudja le először a kötelezettségeit és utána engedélyezzen magának pár boldog órát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!