Autó - Motor

2016.12.28. 09:02

Juhász Csaba: Megpróbálunk a maximumon menni!

A 2016-os év végén ismét felöltöd a verseny overálod és hűséges navigátoroddal Juhász Pistivel a Szilveszter Rally-n fogsz részt venni.

A 2016-os év végén ismét felöltöd a verseny overálod és hűséges navigátoroddal Juhász Pistivel a Szilveszter Rally-n fogsz részt venni.

Juhász Csaba - Juhász István

Juhász Média Kft - Renault Clio R3

Szilveszter Rallye 2016 - 2016.12.27-29.

27-én tesztnapon vettél részt. Ezen versenyen milyen autóval indultok majd és mit lehet tudni róla?

- Egy Renault Clio R3 Max autót sikerült bérelnünk erre a versenyre. Túl vagyunk a teszten. Sikerült beállítanunk a futóművet és kipróbáltuk az új Pirelliket. Egyenlőre pozitív a benyomásunk, de az biztos, hogy kénytelen leszek változtatni a vezetési stílusomon, mert az autó viselkedése ezeken a gumikon nagyon agresszív ellentétben a Hondával, amihez hozzászoktunk.

28-án egy 11.47 km hosszúságú körgyorsasági vár a rajtceremónia után rátok, ami valószínű az estébe fog nyúlni már. Mennyire nehéz este csapatni a ringen, szegélykövek között?

- Jól jönnének a kanyarlámpák, de sajnos ehhez az autóhoz nincs ilyen szett. Ez hátrányt jelent, de majd megoldjuk a feladatot.

Másnap már három különálló gyorsasági szakaszt kell teljesítenetek Istvánnal. Addigra már gondolom beülitek a Renault Clio R3-ast. Milyen céllal is érkeztek erre a versenyre?

- Mindenképpen versenyezni jöttünk. Megpróbálunk a maximumon menni és a legjobb eredményt elérni.

Köszönjük Partnereink segítségét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!