Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.01. 18:00

Felnyársalta a szalagkorlátot Miskolcon

<p>Miskolc - Személyi sérülés nélkül végződött az a baleset, ami Miskolcon történt a Tapolcai úton csütörtök délután.&#160;<DIA alt="Felnyársalta a szalagkorlátot Miskolcon 2008.05.01." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Felny_rsalta_a_szalagkorl_tot_Miskolcon_200/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Felnyársalta a szalagkorlátot Miskolcon 2008.05.01." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/szalagkorlatnak-hajtott.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Egy Citroen haladt a Gyerekvárosi kereszteződésnél. Amikor az úttörőparkba jobbra kanyarodott volna be, de egy Renault vezetője megpróbálta ezt megakadályozni úgy, hogy jobbról kerülte ki őt, és így összeütköztek.

A Renault-os azután, hogy lehúta a Citroen jobb elejét, nyílegyenesen a szalagkorlátnak hajtott, ami alaposan helyben hagyta autójának elejét. Mivel az ütköző felek nem tudtak megegyezni a felelősség kérdésében, a rendőrség segítségét kérték. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!