Borsod-Abaúj-Zemplén

2010.11.08. 11:19

HELL Borsodi Amatőr Zenekarok Versenye - Megvannak a döntősök!

<p>A HELL Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyének elődöntőjét szombaton rendezték meg a Hell támogatásával az Ifjúsági és Szabadidő Ház és a Borsod Online közös szervezésében.</p>

A szombati elődöntőnek az Ifiház adott otthont, ahol már reggeltől egymást váltotta a színpadon a megmérettetésen részt vett 19 amatőr zenekar, amelyek között több olyan is akadt, amelyik professzionista színvonalon mutatta be produkcióját.

A versenyre jelentkező zenekarok közül a szakmai zsűri ötféle szempont szerint pontozott, és hat együttest választott ki, ők már biztosan részt vehetnek a december 11-i döntőben. A továbbjutók: Echonald, GreenBeetz, Gyémánt szívek, Rádió Raszkolnyikov, Springfield és a Standby Gravity. A helyszíni nézők szavazatai alapján továbbjutott még a Have No Clue zenekar – ők szintén készülhetnek a decemberi megmérettetésre.

Hétfőtől a Borsod Online szavazásán a tovább nem jutott együttesek közül még egy zenekart szavazhatnak döntőbe az olvasók. A Boon-os videók alapján tíz zenekarra adhatják le volsaikat portálunkon, ahol további részleteket is olvashatnak a versenyről.


Szavazzon! Melyik zenekar jusson tovább?

boon | 2010.11.08 09:28
Miskolc - Szombaton megrendeztük a Hell által támogatott, az Ifjúsági és Szabadidő Ház, valamint a Borsod Online közös szervezésében megvalósított HELL Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyének elődöntőjét. Hat csapat jutott tovább a zsűri által, egy a közönség szavazatoknak köszönhetően, de egy hely még kiadó! Döntse el, kié legyen az!

Pokolian jó zenészverseny a BOON-nal

boon | 2010.11.08 15:09
Miskolc - A Miskolci Ifjúsági és Szabadidő Ház és a Borsod Online szervezésében, és a HELL támogatásával tovább tart a HELL Borsodi Amatőr Zenekarok Versenye.

HELL Borsodi amatőr zenekarok versenye

boon | 2010.11.05 18:55
Miskolc - Megvannak az elődöntős zenekarok, akik november 6-án megmérettetnek az Ifi Ház színpadán! Szombaton 19 zenekar mutatkozik be a szakmai zsűri és a közönség előtt reggel 9 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!