Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.21. 19:20

Halálra gázolta a gyalogost, majd megállás nélkül távozott

Miskolc - Halálra gázolt egy gyalogost egy 54 éves miskolci nő, majd anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a sérültnek, elhajtott a helyszínről.

Miskolc - Halálra gázolt egy gyalogost egy 54 éves miskolci nő, majd anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a sérültnek, elhajtott a helyszínről.A nő Peugeot-jával a Vörösmarty úton a Corvin utca irányába haladt a belső sávban, amikor a parkolót az úttól elválasztó korlát irányából egy gyalogos haladt elé az úttestre. A gyalogos az út közepén járt, amikor elütötte a személyautó, ami aztán megállás nélkül továbbhajtott.

Az elgázolt férfihez mentőt hívtak a helyszínre, de állapotát nem sikerült stabilizálni, a mentőben életét vesztette. A baleset szemtanúi meg tudták mondani a gázoló autó rendszámát is, így a rendőrség rövid időn belül elfogta az autó vezetőjét. Az 54 éves miskolci nő információink szerint egy egészségügyi intézményben dolgozik, és éppen munkába indult, amikor a baleset történt. Úgy tudjuk, jó oka volt rá, hogy elmeneküljön a helyszínről – a gázolást ugyanis ittas állapotban követte el.

A baleset körülményeit igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!