Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.01.07. 19:45

Tehetségeket kutattak és találtak

A Frantic együttes nyerte Hell Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyét, amelyre műfaj megkötöttség nélkül Borsod-Abaúj-Zemén megye településeiről összesen 27 zenekar nevezett be.

A Frantic együttes nyerte Hell Borsodi Amatőr Zenekarok Versenyét, amelyre műfaj megkötöttség nélkül Borsod-Abaúj-Zemén megye településeiről összesen 27 zenekar nevezett be. Zömmel rock együttesek, de akadtak punk és alternatív zenekarok is, sőt, szájzenészekből álló banda is. Az első forduló után 8 zenekar jutott a szombati döntőbe. Mint az Ifjúsági és Szabadidőház szervezője elmondta, 6 közülük a zsűri döntése alapján lett döntős, 1-et az elődöntőn jelen lévők szavazatai , további 1 együttest pedig a Borsod Online-on történt videoklipes szavazás juttatott tovább. A szakértőkből (Balla Miklós, Oravecz Kristóf és Havasi Zoltán) álló zsűri pontozással kialakult sorrendje szerint az első három díjazott 50, 30, illetve 20 ezer forintos hangszervásárlási utalványt nyert, továbbá ők és az utolsó 2 egy-egy tálca energiaitalt is kapott. Az első hat helyezett számára fellépési lehetőséget is kínáltak a Kocsonyafesztiválra, valamint a Miskolci Kulturális Központ Ifjúsági és Szabadidő Ház valamely 2012-es városi rendezvényén.

Helyezettek és nyereményeik

I. Frantic (50 000 Ft-os hangszervásárlási utalvány, egy tálca Hell energiaital, Czemende CD, fellépés a Kocsonyafesztivál nagy színpadán 30 000 Ft-os gázsival)    

II. Holló meg a többi madár (30 000 Ft-os hangszervásárlási utalvány, egy tálca Hell energiaital, Czemende CD, fellépés a Kocsonyafesztivál nagy színpadán 70 000 Ft-os gázsival)

III. Vaultage (20 000 Ft-os hangszervásárlási utalvány, egy tálca Hell energiaital, Czemende CD, fellépés a Kocsonyafesztivál nagy színpadán 50 000 Ft-os gázsival)

IV. California Sun (Czemende CD, fellépési lehetőség az MKK Ifjúsági és Szabadidő Ház által szervezett rendezvények valamelyikén a 2012-es évben)

V. Green Beetz (Czemende CD, fellépési lehetőség az MKK Ifjúsági és Szabadidő Ház által szervezett rendezvények valamelyikén a 2012-es évben)

VI. Crazy Bike Machine (Czemende CD, fellépési lehetőség az MKK Ifjúsági és Szabadidő Ház által szervezett rendezvények valamelyikén a 2012-es évben)

VII. Pigliz (Czemende CD, egy tálca Hell energiaital)

VIII. Have No Clue (Czemende CD, egy tálca Hell energiaital)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!