Budapest - II. kerület

2011.04.06. 17:29

A budapesti Király Fürdő stratégiát vált

<p>A budapesti Király Fürdő az elmúlt évek során veszteségesen működött. A vezetőség ezen változtatva 2011. május 1-jén új nyitvatartási renddel várja a látogatókat. Minden nap 7 és 19 óra között koedukált, fürdőruhás fürdőzéssel és 300 forinttal csökkentett jegyárral várja a fürdőzni vágyókat a Király. A megváltozott stratégia által több vendégre és nagyobb bevételre számít a fürdő.</p>

Budapesten a Király Fürdőben május elsejével véget ér az úgynevezett kötényes fürdőzés. Az elmúlt időszakban szigorúan be volt osztva, hogy melyik nap melyik nem képviselői látogathatják a fürdőt. Hétfőn és pénteken csak a hölgyek, kedden, csütörtökön és szombaton csak a férfiak, míg szerdán és vasárnap bárki mehetett fürödni napi belépőjegy fejében.

A nők és a férfiak is a hét minden napján együtt fürdőzhet Budapesten a Király Fürdőben

Május elejétől a nők és a férfiak is a hét minden napján reggel  7 és este 7 óra között mehetnek fürdőzni. A drágának bizonyuló  jegyárakat is csökkenti a vezetőség 300 forinttal, így következő hónap  elejétől 2.200 Ft-ba kerül a napi belépő. Az új stratégia által nagyobb  forgalmat és több bevételt remél a Fürdő üzemeltetője.
A II. kerületben található Király Fürdő a főváros egyik legrégibb török kori emlékműve. Három  gyógymedencéjének vize kiváló lehetőség az ízületi betegségek  gyógyítására, a gőzkabin és a merülő medence pedig nagyszerű  kikapcsolódást biztosít a látogatóknak.

Forrás: helyitipp.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!