Bulvár, celeb

2010.07.22. 17:13

Hízik a fogyasztószert reklámozó Mónika

<p>Hónapok óta fogyasztószert reklámoz Erdélyi Mónika, ám a pirula hatása egyelőre nem látszik rajta. A zsírmegkötő forgalmazója elmondta: töretlenül bízik a készítményben és Mónikában is.</p>

Fogyasztószert reklámoz Erdélyi Mónika. A Reggeli műsorvezetője fotójával és kézjegyével ellátott terméket már hónapok óta lehet kapni a gyógyszertárakban és egy országos drogériahálózatban. Mónikát szinte mindennap láthatjuk és ebből a szempontból is mustrálhatjuk tévében, de nemigen vehetünk észre rajta változást.

Sőt az RTL Klub stúdiójában készült friss fényképek némelyike mintha azt mutatná, hogy pár kiló felszaladt rá. Pedig május elején, amikor bekerült a Reggeli csapatába, arról cikkeztek az újságok, hogy kipihenve, a korábbinál karcsúbban tért vissza a képernyőre. Na de mi történt akkor vele, miért hízik, ha fogyasztószert szed? Vagy esetleg nem tartja be az utasításokat, nem szedi az általa reklámozott terméket? A zsírmegkötő hatású kapszulák forgalmazója megerősítette feltételezésünket.

– Mónika még csak két hete kezdte el szedni a szert, mert meg akartuk várni az összes teszteredményt. A műsorvezetőnő azért is örült ennek a készítménynek, mert a táplálkozásán nem kellett változtatnia. Bármit ehet, csak az a lényeg, hogy naponta háromszor egy szem kapszulát bevegyen..

Folytatás a BorsOnline-on

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!