Bulvár, celeb

2010.10.19. 16:37

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>Az Alfa és Omega, a Lourdes, a Minden rendben lesz, a Sejtcserés támadás, a Soul Kitchen, a Szemekbe zárt titkok, a Tolvajok városa és a Paranormal Activity 2. várja a mozirajongókat.</p>

Alfa és Omega 3D

(Alpha and Omega)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai-indiai animációs film, 88 perc, 2010.
12+

rendező: Ben Gluck, Anthony Bell
forgatókönyvíró
: Chris Denk
zeneszerző
: Chris Bacon
producer
: Ken Katsumoto, Richard Rich
vágó
: Scott Anderson
szereplő(k):
Justin Long (Humphrey), Hayden Panettiere (Kate), Christina Ricci (Lilly), Dennis Hopper (Tony), Christine Lakin (Reba), Danny Glover (Winston)

Bemutató dátuma: 2010. október 21. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Mi kell egy igazi nagy kalandhoz? Stoppolás, megálló kamionosok, dühös medvék, tüskés sündisznók és egy golfozó liba a labdaszedő kacsájával. Csak kérdezd Kate-t és Humphrey-t, a vadőrök által befogott és az ország túloldalára szállított két farkast, akik próbálnak hazajutni.

A fürge észjárású Humphrey egy igazi omega farkas, akinek a szellemes szóviccekről szólnak a napjai, és leginkább bugyuta társaival lóg, a tréfálkozó farkasokkal és a videójátékokkal játszó mókusokkal. Teljes ellentéte Kate, az alfa nőstény, aki kötelességtudó, fegyelmezett és ügyes Lara Croft-féle mozgása pedig mindenkit ámulatba ejt. Humphrey jelszava "Nevettesd meg őket!", Kate-é "Én vagyok a főnök!". Kettejüknek együtt pedig több ezer kilométert kell megtenniük, és csak egymásra számíthatnak.

Mindeközben otthon a menetelő rivális farkas falkák viszályt szítanak, s úgy tűnik csak Kate és Humphrey tudja helyreállítani a békét. De ehhez legelőször egymást kell túlélniük.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!


Lourdes

 

Színes, feliratos, osztrák-francia-német filmdráma, 96 perc, 2009.
12+

rendező: Jessica Hausner
forgatókönyvíró
: Jessica Hausner
operatőr
: Martin Gschlacht
vágó
: Karina Ressler
szereplő(k):
Sylvie Testud (Christine), Gilette Barbier (Hartl), Hubert Kramar (Herr Olivetti), Gerhard Liebmann (Pater Nigl), Elina Löwensohn (Cécile), Bruno Todeschini (Kuno)

Bemutató dátuma: 2010. október 21. (Forgalmazó: Mozinet)

A film egy lourdes-i zarándokút történetét meséli el. A zarándokok között akadnak egészségesek, és gyógyulást remélők, akik a spirituális megtisztulás és a testi kínok megszűnésének reményében vállalják az utazást. A főszereplő, Christine gyógyíthatatlan betegsége miatt nem tud járni. Utazásán az ő szemével látjuk Lourdes-t, és megértjük az emberek társasága iránti vágyát. Életét végleg megváltoztatta a betegsége, amely elzártságba kényszeríti, és amelyből most megpróbál kiszabadulni.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Minden rendben lesz

(Alting bliver godt igen/Everything Will be Fine)

 

Színes, feliratos, dán-svéd-francia film, 90 perc, 2010.
16+

rendező: Christoffer Boe
forgatókönyvíró
: Christoffer Boe
zeneszerző
: Sylvain Chauveau
operatőr
: Manuel Alberto Claro
producer
: Tine Grew Pfeiffer
vágó
: Peter Brandt
szereplő(k):
Jens Albinus (Jacob Falk), Igor Radosavljević (Ali), Marijana Janković (Helena), Thomas Hoite Meersohn (Serge), Özlem Saglanmak (Mira), Benjamin Boe Rasmussen (Finsen), Nicolas Bro (Hakon)

Bemutató dátuma: 2010. október 21. (Forgalmazó: Cirko Film)

A fikció és a valóság közti határon billegő történetekről híres Boe, ismét egy nagyszerű filmmel rukkolt elő. Hősünknek pár nap alatt le kell adnia egy háborús témájú forgatókönyvet, de képtelen rá. Közben elüt egy Afganisztánból hazatért dán katonát, akinél titkos, brutális kínzásokról készült fényképeket talál. A fotósorozat alapján nyomozásba kezd. Eközben a feleségével gyereket adoptálnának, de vajon kibírható-e mindez egyszerre?

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Sejtcserés támadás

(The Switch)

 

Színes, feliratos, amerikai vígjáték, 103 perc, 2010.
12+

rendező: Will Speck, Josh Gordon
forgatókönyvíró
: Allan Loeb
zeneszerző
: Alex Wurman
operatőr
: Jess Hall
producer
: Albert Berger, Allan Loeb
vágó
: John Axelrad
szereplő(k):
Jennifer Aniston (Kassie Larson), Jason Bateman (Wally), Patrick Wilson (Roland), Caroline Dhavernas (Pauline),Todd Louiso (Artie), Bryce Robinson (Sebastian), Scott Elrod (Declan), Kelli Barrett (Jessica Nilson), Juliette Lewis, Jeff Goldblum

Bemutató dátuma: 2010. október 21. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Jennifer Aniston és Jason Bateman a Sejtcserés támadás főszereplői, amely egy nem szokványos vígjáték Kassieről, egy okos, vidám, szingli lányról, aki a kissé idegbajos legjobb barátja, Wally határozott ellenvetésének eleget nem téve végképp úgy dönt, itt az ideje egy babának, még akkor is, ha ezt saját magának kell is megoldania egy sármos "önkéntes" spermadonor apró kis segítségével (Patrik Wilson). A jóbarát Wally nem tudja, Kassie babaterve nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte, de rendben révbeért. Aztán eltelik hét év, és mindenre fény derül, amikor is Kassie és csemetéje visszaköltözik New York-ba, és Wally végre megismerkedik Kassie koraérett- furcsa módon szintén némileg ideggyenge - kisfiával.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Soul Kitchen

 

Színes, feliratos, német vígjáték, 99 perc, 2009.
16+
Dolby Digital

rendező: Fatih Akin
forgatókönyvíró
: Fatih Akin, Adam Bousdoukos
operatőr
: Rainer Klausmann
producer
: Fatih Akin, Klaus Maeck
vágó
: Andrew Bird
szereplő(k):
Adam Bousdoukos (Zinos Kazantsakis), Udo Kier (Jung), Moritz Bleibtreu (Illias Kazantsakis), Birol Ünel (Shayn Weiss), Wotan Wilke Möhring (Thomas Neumann), Gryllus Dorka (Anna Mondstein)

Bemutató dátuma: 2010. október 21. (Forgalmazó: Budapest Film)

A kocsmatulajdonos Zinos-t balszerencsék sorozata sújtja: barátnője Kínába megy dolgozni, porckorongsérve lesz és lassacskán törzsvendégei is faképnél hagyják. Mindennek tetejébe megjelenik börtönből frissen szabadult testvére, akinek segítségre van szüksége, és egy akadékoskodó adóellenőr is. Zinos minden erejével azon van, hogy Németországot és minden gondját hátrahagyva kövesse barátnőjét Shanghaiba, ám közben a Soul Kitchen a remek ételek és hangulatos koncerteknek köszönhetően egyre népszerűbbé válik.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Szemekbe zárt titkok

(El secreto de sus ojos/The Secret in their Eyes)

 

Színes, feliratos, argentin-spanyol krimi, 127 perc, 2009.
16+
Dolby Digital

rendező: Juan José Campanella
forgatókönyvíró
: Juan José Campanella, Eduardo Sacheri
zeneszerző
: Federico Jusid, Emilio Kauderer
operatőr
: Félix Monti
vágó
: Juan José Campanella
szereplő(k):
Ricardo Darín (Benjamín Esposito), Soledad Villamil (Irene Menéndez Hastings), Pablo Rago (Ricardo Morales), Javier Godino (Isidoro Gómez), Guillermo Francella (Pablo Sandoval)

Bemutató dátuma: 2010. október 21. (Forgalmazó: Mokép)

Benjamin, egy nyugdíjba vonult törvényszéki alkalmazott úgy dönt, hogy könyvet ír egy régi megerőszakolással egybekötött gyilkossági ügyről, amit véleménye szerint rosszul oldott meg a rendőrség. Ettől a regénytől azt reméli, hogy lezárhatja múltja megoldatlan gyilkossági ügyeit, és egykori viszonzatlan szerelmére a felettese iránt is gyógyírt keres - életének e két fontos szála már évtizedek óta elvarratlanok. Megnyitja hát a már lezárt aktákat, és nyomozni kezd a zavaros és rémísztő ügyben.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Tolvajok városa

(The Town)

 

Színes, feliratos, amerikai filmdráma, 125 perc, 2010.
16+
Dolby Surround

rendező: Ben Affleck
forgatókönyvíró
: Ben Affleck, Peter Craig, Sheldon Turner
zeneszerző
: David Buckley, Harry Gregson-Williams
operatőr
: Robert Elswit
producer
: Basil Iwanyk
vágó
: Dylan Tichenor
szereplő(k):
Ben Affleck (Doug MacRay), Rebecca Hall (Claire), Blake Lively (Krista), Jon Hamm (Adam Frawley), Jeremy Renner (Jem), Pete Postlethwaite, Brian Scannell, Chris Cooper

Bemutató dátuma: 2010. október 21. (Forgalmazó: Intercom)

A Bostonban történő rablások és más erőszakos bűncselekmények nagy részét ugyanabból a kerületből származó tettesek követik el. Doug (Ben Affleck) itt él: ezt a világot ismeri, ezeket a szabályokat fogadja el. Ő és emberei sosem haboznak, mindig megszerzik, ami kell nekik, és nem hagynak nyomot maguk után. Ám most az egyszer hibáznak: egy rosszul sikerült bankrablás során kénytelenek túszul ejteni egy banktisztviselőt (Rebecca Hall) és ettől kezdve minden megváltozik.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!



Újabb parajelenségek

(Paranormal Activity 2)

 

Színes, feliratos, amerikai horror, 90 perc, 2010.
BA

rendező: Tod Williams
forgatókönyvíró
: Oren Peli, Michael R. Perry
operatőr
: Michael Simmonds
producer
: Jason Blum, Oren Peli
vágó
: Gregory Plotkin
szereplő(k):
Katie Featherston (Katie), Gabriel Johnson (Raphael Omen / Démonvadász)

Bemutató dátuma: 2010. október 21. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Egy fiatal középosztálybeli pár új otthonába költözik. Hétköznapjaikat azonban egyre inkább feldúlja valami - talán egy démon. És akkor jön, amikor alszanak. Vagy próbálnának.

Oren Peli 2007-es filmjének, a Paranormal Activity-nek sikerült véghezvinnie azt a filmtörténetben egyedülálló bravúrt, hogy gyártási költségeit bemutatásával ezerszeresen hozta vissza. Mindösszesen 11 ezer dollárból készült, és csak az USA-ban 107 millió dollárig kúszott a bevétele. Természetes, hogy a folytatás nem maradt el.

Kattintson a képre és nézze meg a filmelőzetest!


// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!