Bulvár, celeb

2011.03.05. 10:06

Gábor Zsazsa nem engedi, hogy a másik lábát is amputálják

<p>Hazatért a kórházból pénteken Gábor Zsazsa, aki úgy döntött, nem járul hozzá, hogy a másik lábát is amputálják - közölte a sztár szóvivője.</p>

John Blanchette szerint a Los Angeles-i Ronald Reagan kórház orvosai azt mondták az egykori színésznőnek, hogy 50 százalék esélye van arra, hogy a beavatkozás nélkül túlélje ezt az évet. A 94 éves Zsazsa azonban "vállalta ennek kockázatát" és lemondott a műtétről - mondta a szóvivő.

Gábor Zsazsa ismét kórházban volt

Gábor Zsazsát szerdán szállították be a kórházba, bal lábának rossz vérkeringése miatt. Az egykori sztárt legutób február elején vitték kórházba, miután vért köhögött, ám akkor rövid időn belül elengedték. Zsazsa egészségével az utóbbi időben folyamatos problémák vannak. Egy 2002-es autóbaleset után részlegesen lebénult és tolószékbe kényszerült, 2005-ben pedig agyvérzést kapott. Tavaly júliusban csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, idén januárban pedig egy fertőzés miatt amputálták a jobb lábát. "Hosszú és nehéz út áll mögötte 2002 óta. Akkor volt a balesete, ami megbénította" - mondta a szóvivője, hozzátéve: "Azóta nem tud járni, és az egészségi állapota azóta romlik."

Gábor Zsazsa nagy karriert futott be

A magyar származású színésznő az ötvenes években futott be Hollywoodban. 1952-ben játszott John Huston Moulin Rouge-ában és szerepelt Orson Welles 1958-as, A gonosz érintése című filmjében is. Gábor Zsazsa azonban leginkább kicsapongó életmódjáról, rendőri ügyeiről és összesen kilenc házasságáról volt ismert.

Kapcsolódók:

Ezek is érdekelhetik