Bulvár, celeb

2011.03.30. 12:43

Videó: Jön Maci Laci és Bubu 3D-ben!

<p>Maci Laci hangját Dan Aykroyd, Bubuét Justin Timberlake kölcsönzi.</p>

Sokféle medve van a világon, kicsi és nagy, jeges és barna, erdei és városi... De a világtörténelem leghíresebb, legviccesebb, legéhesebb medvéje egészen biztosan Maci Laci, aki hű barátja és tanítványa, Bubu társaságában fosztogatja a Jellystone Parkban piknikezők élelmiszeres kosárkáit.

De az élet nem csupa lépesméz: a nemzeti parkba egyre kevesebb látogató érkezik, és ezért a pénzéhes polgármester úgy dönt, hogy eladja a területet. Ezzel nemcsak az ott kirándulók örömét rontaná el, hanem a medvéket is hajléktalanná tenné. Maci Laci még sosem volt ekkora bajban. Be kell bizonyítania, hogy eszesebb, mint egy átlagos medve, és még régi ellenségével, a vadőrrel is szövetséget kénytelen kötni, hogy megvédje otthonát.

Videó: Maci Laci és Bubu 3D-ben


Maci Laci 3D

Színes, magyarul beszélő, amerikai-új-zélandi animációs film, 80 perc, 2010.

rendező: Eric Brevig
forgatókönyvíró: Jeffrey Ventimilia, Joshua Sternin, Brad Copeland
zeneszerző: Andrew Lockington
operatőr: Peter James
producer: Donald De Line, Karen Rosenfelt
vágó: Kent Beyda

Szereplők: Dan Aykroyd (Maci Laci hangja), Justin Timberlake (Bubu hangja), Anna Faris (Rachel), Christine Taylor (Cindy maci hangja), T.J. Miller (Jones vadőr), Tom Cavanagh (Smith vadőr)


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!