Bulvár, celeb

2011.03.25. 11:29

Videó: Nőt keresnek Alekosznak!

<p>Olivér kampányol a reklámban: Jelentkezzen minden 18 és 60 év közötti hölgy, aki szívesen megtapasztalná az Alekosz -féle szerelmet!</p>

Még nagyon messze van a ValóVilág negyedik szériájának vége, máris új műsort terveznek Alekosszal. A valóságshow Okostojása még nem is sejti, hogy ő bizony a játék után sem hagyja el a villát. Ugyanis egy új műsor indulhat a "kulipintyóban" Alekosz főszereplésével: keresik a hozzá illő nőt!

Nőt keresnek Alekosznak!

Olivér kampányol Alekosz szerelmi életéért

"Barátom és fogadott testvérem, a nagy Alekinnyó de Flores a legjobbat érdemli, ezért úgy döntöttem, hogy amíg ő a villában küzd a győzelemért, kezembe veszem az ügyeit. Ahogy Alekosz mondta, a szerelemnek a legfölsőbb szinteken kell lángolnia, ezért csakis akkor jelentkezz, ha úgy érzed, hogy jó hatással lennél a görög bölcs bioritmusára. Ne feledd: ő készen áll, a szíve nyitva, az esze pedig a helyén. Ha te vagy az a lány, aki boldoggá tudja tenni barátomat, ha mindig, minden körülmények között te akarod vasalni kockás ingeit és nyakkendőit, akkor töltsd ki az összes mezőt, csatolj hozzá néhány rólad készült fényképet és küldd el nekem. Ha az olimposzi istenek Alekosz mellé rendeltek, hamarosan találkoztok."

Hát Hölgyeim, akit komolyan érdekel, jelentkezzen...


Kapcsolódó:

Kapcsolódó videók:


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!