Bulvár, celeb

2011.03.21. 15:38

Videók: Baki vagy átverés a VV4 adásaiban?

<p>Érdekes videók kerültek ki a ValóVilág 4. adásairól!</p>

Egyre többen vitatják, hogy a ValóVilág 4. részeit az élet írná, és sokan manipulációra, előre megírt forgatókönyvekre és különböző összesküvés elméletekre gyanakodnak. Sokáig úgy vélték, Olivér beépített ember volt, vagy hogy a párbajok előre le voltak zsírozva. Gigi és Jerzy romantikus légyottján sem a spontaneitásé volt a főszerep, ezt maga Gigi vallotta be a villalakóknak.

Hogy ezekből mi igaz, és mi nem, azt nem tudni, mindenesetre újabb érdekes videók kerültek elő:

Csak VV Éva kezét figyeljék!

VV Évi karba font kézzel beszélget Alekosszal, aztán 0:11-nél füstöt látunk felszállni. Ekkor már cigivel a kezében láthatjuk Évát. Aztán 0:24-nél ismét eltűnik a cigi Éva kezéből, és ugyanúgy ül, mint a beszélgetés elején...

VV Olivér és a flakon:

0:22-nél VV Olivér még bőszen egy palackot nyüstöl, ami előtte a kis kerek asztalon volt. 0:38 -nál a flakon sehol nincs. Sem a kezében, sem az asztalon, sem az ágyon. Vajon hogy kerülhetett vissza az asztalra a palack, amit 1:10 -nél ismét látunk?


Itt csak Jerzy nadrágját figyeljék!

Ilyen gyorsan nadrágot cserélni, mint VV Jerzy, senki sem tud a világon! Hosszú szürke nadrágban lép a srác VV Alekosz ágyához. A közeli képen, 0:04-nél már rövig, mintás nadrágban láthatjuk, majd 0:13-nál ismét a hosszú szürke gatyát viseli...



Kapcsolódó VV videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!